Lidmaatschap

U bevindt zich hier:  Home/Lidmaatschap

Informatie lidmaatschap MKB-Nederland Regio Zwolle

MKB-Nederland Regio Zwolle behartigt de belangen van MKB-ondernemers en verbetert actief het ondernemersklimaat in de regio Zwolle. Wij doen dit als een zelfstandige afdeling van MKB Nederland.

MKB-Nederland Regio Zwolle brengt ondernemers op regionaal niveau bij elkaar, bevordert Business-to-Business (B2B) en overlegt gericht met overheden en andere relevante marktpartijen.
Als MKB Nederland Regio Zwolle hebben wij een zetel in belangrijke regionale beslisorganen als de Sociaal Economische Raad Overijssel (SER) en het Regionaal Werkbedrijf Regio Zwolle.
Daarnaast delen wij met VNO-NCW regio Zwolle een zetel in de Economic Board regio Zwolle. Door deze posities kunnen wij rechtstreeks invloed uitoefenen in belang van u als MKB ondernemer.

Door lid te worden van MKB-Nederland Regio Zwolle ondersteunt u in eerste plaats onze lobby voor een MKB vriendelijk ondernemersklimaat in de regio Zwolle. Daarnaast profiteert u van ledenvoordelen, krijgt u uitnodigingen voor interessante bijeenkomsten en toegang tot de MKB servicedesk.

Lobby en belangenbehartiging

MKB-Nederland Regio Zwolle zet zich in voor een MKB vriendelijke regio. De volgende speerpunten zijn benoemd:
1. Arbeidsmarkt en onderwijs
2. Binnenstad & retail
3. MKB vriendelijk ondernemen & aanbestedingsbeleid
4. MVO en subsidies binnen het MKB
5. Internationalisering en innovatie binnen het MKB

Bijeenkomsten 2021

Jaarlijks organiseert MKB-Nederland Regio Zwolle de volgende bijeenkomsten:

DatumBijeenkomst
september 2021Prinsjesdagfestival

Daarnaast bent u van harte welkom bij tal van andere evenementen in de Regio Zwolle. Denk hierbij aan marktdagen aanbesteden, Retail congres Overijssel en het Regio Zwolle Congres

Lid worden

Voor slechts €280,-* profiteert u een jaar lang van alle voordelen van het lidmaatschap en ondersteunt u de lobby van MKB Nederland Regio Zwolle. Mogen wij ook op uw steun rekenen?

Aanmelden kan bij ons secretariaat, MKB-Nederland Regio Zwolle via info@mkbregiozwolle.nl of 038- 30 33 049.