Zwolle Business Plaza organiseert 7 maart Kennis(sen)dag

Wilt u nieuwe opdrachten, uitbreiding van uw netwerk, een warme aanbeveling van uw collega ZZP-er of een MKB ondernemer, een gunfactor omdat u kennis deelt en ontvangt. Schrijf u dan in voor de ZZP Kennis(sen)dag op 7 maart 2017

http://www.zzpkennissendag.nl/zwolle#Inschrijven

 

ZZP Kennis(sen)dag – Maak van kennis (onderneem)kracht

Welke kennis heb jij in huis waarmee je andere zelfstandige ondernemers kunt versterken? En welke kennis ontvang jij graag van je mede-ondernemers om jouw onderneemkracht te vergroten?

 

Vergroot je onderneemkracht en word een betere ondernemer

Tijdens de ZZP-kennis(sen)dag komt de kennis van jou, van mede-ondernemers én van krachtige organisaties bij elkaar. Door het volgen van twee kennissessies en twee ervaringssesies komt die kennis naar je toe. Binnen één dag vergroot jij hierdoor je onderneemkracht en word je een betere ondernemer.

 

Ontdek alles over de gratis ondersteuning voor zzp’ers

Tijdens de ZZP-kennis(sen)dag vertellen overheden en kennisinstellingen over de ondersteuningsmogelijkheden waar jij als zzp’er gratis gebruik van kunt maken. Denk aan de subsidiemogelijkheden vanuit de provincie, begeleiding vanuit Kennispoort Regio Zwolle en ondersteuning op maat vanuit de gemeenten.

 

Leer van ervaren ondernemers en experts

Ervaren en succesvolle ondernemers en experts delen hun kennis over bijvoorbeeld sales en marketing, maar ook financieringsmogelijkheden en de kracht van innovatie en verdienmodellen.

 

Kies zelf de onderwerpen van je sessies

Na aanmelding zijn er zo’n tien kennissessies waaruit je drie kunt kiezen. Daarnaast kun je aangeven over welke onderwerpen je graag van ervaring wilt wisselen met mede-ondernemers.Alle kennis bij elkaar op KenniZZPlein

Op de ZZP-kennis(sen)dag volg je in totaal vier sessies, in groepen van maximaal vijftien zzp’ers. Zo heb je volop mogelijkheid om je vragen te stellen en met elkaar ervaringen uit te delen. Tussen de sessies door kun je je onderneemkracht verder vergroten op het KenniZZPlein. Hier staan alle partners van de ZZP-kennis(sen)dag met een stand met meer informatie over hun expertise.

 

ZZP-kennis(sen)dag: compleet met eten en drinken

De ZZP-kennis(sen)dag is een compleet verzorgd evenement, inclusief eten en drinken. Meld je op tijd aan, maximaal 150 zzp’er kunnen deelnemen aan deze dag.

http://www.zzpkennissendag.nl/zwolle#Inschrijven

Opdrachtgever Zwolle Business Plaza
Locatie Cibap Ontwerpfabriek – Zwolle
Budget € 60
Geschatte looptijd 14:00 – 20:00 uur
Deadline 7 maart 2017
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.