Zomerborrel van MKB-Nederland Regio Zwolle op een ‘uitverkocht’ Stadsstrand Zwolle

Op woensdag 7 juli vond de jaarlijkse Zomerborrel van MKB-Nederland Regio Zwolle en onze hoofdpartner Rabobank plaats op een ‘uitverkocht’ Stadsstrand in Zwolle. Veel ondernemers kwamen naar de unieke locatie in hartje Zwolle toe, waar onder het genot van een hapje en een drankje naar hartenlust genetwerkt werd. DJ Stefan van der Kamp verzorgde de muzikale omlijsting.

Onze voorzitter Jelle Weever opende de avond. Hij sprak zijn waardering uit voor alle aanwezigen, die tijdens de coronacrisis hun uiterste best hebben gedaan om hun eigen onderneming of andere bedrijven zo goed mogelijk door de roerige periode heen te helpen. Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, wees iedereen erop dat MKB-Nederland zo lang als nodig is zal pleiten bij het Rijk voor financiële steun voor getroffen ondernemers.

Bestuurslid Lisa Heethaar gaf een update over de regionale mkb-activiteiten. Ze gaf onder andere een doorkijkje in de verkiezing van de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland en Regio Zwolle. Daarnaast bood ze alle aanwezigen de mogelijkheid om kandidaten aan te dragen voor de verkiezing van Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2021. Deze ondernemersverkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door VNO-NCW Regio Zwolle en MKB-Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Regio Zwolle. Er werden massaal namen ingediend van ondernemers die, wat de bezoekers van de Zomerborrel betreft, in aanmerking mogen komen voor een van de twee prijzen, die in december tijdens het Regio Zwolle Congres uitgereikt zullen worden.

De aanwezigen vonden het prettig om elkaar weer fysiek te zien. Tot laat op de avond werd er onder het genot van lekker eten en drinken (mede aangeboden door bierbrouwer Roland van Ark uit Zwolle, Bruist Catering uit IJsselmuiden en Guests & Grapes uit Harderwijk) nog lang genetwerkt op het Zwolse Stadsstrand.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share