Wij verwelkomen Spotcap/Qredits/Voldaan als kennispartner

Onlangs is MKB Nederland Regio Zwolle een partnerovereenkomst aangegaan met Spotcap, Qredits en Voldaan.

Voorzitter Jelle Weever vertelt: “Het financieringslandschap voor ondernemers is continu in beweging. Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Wij zijn daarom blij dat wij Spotcap, Qredits en Voldaan als kennispartner mogen verwelkomen.

Samen met onze nieuwe kennispartner willen wij MKB-ondernemers in de regio Zwolle informeren over de mogelijkheden van alternatieve financieringen.

Spotcap, Qredits en Voldaan stellen zich graag kort aan u voor.

Spotcap (www.spotcap.nl)
Spotcap helpt ondernemers in zakelijke financiering. Als online zakelijk kredietverstrekker biedt Spotcap de mogelijkheid om snel en eenvoudig financiering aan te vragen van €10.000 tot €300.000 met een maximaal aflosschema van 24 maanden. Een ondernemer kan bij Spotcap binnen één werkdag zakelijke financiering realiseren met heldere voorwaarden.
Wij vragen geen zekerheden of persoonlijke borgstelling. Bij goedkeuring krijgt de ondernemer direct toegang tot het krediet. Wij hanteren een opnametermijn van 1 tot 3 maanden en gaan kosteloos en vrijblijvend te werk tot aan de eerste opname.

Qredits (www.qredits.nl)
Qredits is een sociale kredietverstrekker, ook voor het MKB. We zijn er voor iedere startende of bestaande ondernemer in Nederland. Wij kijken namelijk naar je passie en niet naar je verleden. Onze oplossingen zijn gericht op het opzetten van een nieuw bedrijf, maar ook op het uitbouwen van een bestaande onderneming. Naast kredieten tot €250.000 bieden we ook coaching en tools, alles om jou als ondernemer te laten groeien.

Voldaan (www.factuurvoldaan.nl)
Bij Voldaan bepaalt de klant zelf welke factuur er verkocht wordt. Levert de klant op een werkdag voor 14.00 uur facturen aan? Dan kopen en betalen wij die nog dezelfde dag! Voldaan vraagt alleen een vergoeding over de gekochte factuur. Maakt de ondernemer geen gebruik van onze dienstverlening? Dan betaalt hij ook niks. De kosten zijn voor iedere onderneming gelijk en staan op onze website. Wel zo transparant!

Uitnodiging: kennissessie financieringen tot € 300.000
Op 30 oktober organiseren MKB Nederland Regio Zwolle en Spotcap/Qredits/Voldaan een kennissessie over alternatieve financieringen. Bent u op zoek naar een financiering, laat u dan informeren op 30 oktober vanaf 16.00 uur.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle MKB-ondernemers. Lidmaatschap van MKB Nederland is niet noodzakelijk.
Meer informatie en aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-alles-over-financiering-tot-300000-50942434192

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share