Wij verwelkomen ilionx als partner

Dinsdag 21 januari jl. overhandigde MKB NL Regio Zwolle voorzitter Jelle Weever het partnercertificaat aan Jos Kuijlenburg van illionx te Zwolle. Samen ondertekenden zij de partnerovereenkomst tussen ilionx en MKB Nederland Regio Zwolle. 

Ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die klanten in staat stelt om voorop te lopen in digitale transformatie. Sinds de oprichting ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services.

Illionx heeft zich als kennispartner verbonden aan MKB Nederland Regio Zwolle, omdat wij in MKB Nederland Regio Zwolle een partij zien die ons in de regio en lokaal verder kan versterken. Inmiddels weten we dat cybercrime allang geen ver van ons bed show meer is. Het raakt ons allemaal. Ilionx is een landelijke partij, sinds 2014 gevestigd in Zwolle en inmiddels werken er landelijk meer dan 1000 mensen bij ons. De kennis die wij op doen bij grote partijen kunnen wij toepassen bij u als MKB-ondernemer. Wij hebben veel domeinkennis, bijvoorbeeld van het zorgdomein, zodat wij ondernemers in specifieke sectoren snel op weg kunnen helpen’ aldus Jos Kuijlenburg.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share