Voucher regeling 2018 “Internationaal oriënteren en groeien” van start

Op het Provinciehuis in Zwolle overhandigde Edwin ter Burg (foto links), programma manager Trade Office Regio Zwolle,  de eerste 15 vouchers aan Jelle Weever (foto rechts), voorzitter van MKB Regio Zwolle. Leden van MKB Regio Zwolle, die benieuwd zijn naar hun kansen in het buitenland en willen sparren hoe dit aan te pakken, wordt met deze voucher ter waarde van € 2.400,- een kort kosteloos individueel traject met een International Business Coach van Trade Office aangeboden. Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar.

De International Business Coaches van Trade Office zijn onafhankelijke, geaccrediteerde en ervaren ondernemende professionals die als sparring partner functioneren. Hun kennis, ervaring en internationaal netwerk staan ter beschikking.

Tijdens het intakegesprek met Edwin ter Burg krijgt de ondernemer een goed beeld van het traject en wordt de subsidieaanvraag in gang gezet. Mailen naar info@tradeoffice.nl. Of bel: +31 (0) 38-2022024.

MKB Regio Zwolle heeft internationalisering tot speerpunt benoemd en is op zoek naar een bestuurslid/ ondernemer om hieraan nader invulling te geven. Suggesties kunnen naar info@mkbregiozwolle.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.