Vogelzang Dedemsvaart en starter Maurin Kieft ondernemers van het jaar 2016 van de gemeente Hardenberg en Ommen

Hardenberg – Vrijdag 18 november werd in Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze de verkiezing gehouden van de starter en ondernemer van het jaar 2016 van de gemeente Hardenberg en Ommen.

De winnaar bij de Starter van het jaar werd Maurin Kieft met zijn bedrijf Speq Innovations Hardenberg die internationaal furore maakt met zijn ballenpomp. Henny Vogelzang, Vogelzang Dakelementen uit Dedemsvaart werd uitgeroepen tot beste ondernemer van het jaar 2016.

De jaarlijkse verkiezing werd vrijdag op de Dag van de Ondernemer georganiseerd. Uit alle aanmeldingen voor de verkiezing Starter en Ondernemer van het jaar 2016 heeft de jury voor beide categorieën zes genomineerden geselecteerd.

Elk van de in totaal twaalf genomineerden kregen spreektijd tijdens de verkiezing een enthousiaste pitch te houden om de jury  met o.a. burgemeester Peter Snijders van de gemeente Hardenberg en burgemeester Mark Boumans van de gemeente Ommen ervan te overtuigen dat hij of zij de beste starter of ondernemer van het jaar 2016 waren.

Maurin Kieft overtuigend met zijn automatische ballenpomp

Maurin Kieft, Speq Innovations Hardenberg wist de jury te overtuigen met zijn automatische ballenpomp en leverde hem de titel Starter van het jaar 2016 op.

Die jury bestond verder uit Richard Temmink (MKB Regio Zwolle) en ondernemers Marc Haverkort (HAK4t groep) en Renate Meulenkamp-Back ( Drabo). Maurin” De TarQa, automatische ballenpomp is geschikt voor diverse balsporten en leveren we onze pompen aan nationale en internationale voetbalclubs, maar zijn ook leverancier van de Nederlandse Volleybalbond.

De Tarquo werkt met een nauwkeurigheid van 0,01 bar. Daardoor heeft elke bal dezelfde balspanning. Nooit meer een te harde of zachte bal. Nu zijn we bezig om te onderzoeken ook in de wielersport onze automatische ballenpomp in te zetten”laat Maurin Kieft van Speq Innovations Hardenberg aan de jury weten.

Vogelzang  pitch naar goud

Vogelzang Dakelementen B.V. Dedemsvaart werd uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2016. Henny Vogelzang hield een uitermate enthousiaste pitch en leverde hem deze felbegeerde titel op. “Samen met onze 175 medewerkers zetten wij de wensen van onze klanten via een ontwerp om in werkelijkheid in complete hoogwaardige geprefabriceerde prefab daken inclusief alle daarbij behorende onderdelen, zoals gevels, wanden, dakplaten en vloeren aldus”, Henny Vogelzang.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.