Verkiezing sociaal ondernemer van Overijssel

Op 28 september wordt tijdens Social Impact Day Zwolle de Social Impact Award uitgereikt aan de sociaal ondernemer van Overijssel. De prijs gaat naar een ondernemer uit Overijssel die op inspirerende en succesvolle wijze financieel rendement én maatschappelijke impact realiseert. De winnaar ontvangt een geldprijs van 1500 euro en een advies- en coaching traject ter waarde van 5000 euro.

 De verkiezing van Sociaal Ondernemer van Overijssel is onderdeel van een inspirerend programma met nationaal en internationaal bekende social enterprises en sprekers en een breed aanbod van praktische sessies die gevestigde ondernemers en startups, maar ook onderwijs en overheid uit Oost-Nederland moet inspireren en stimuleren om meer met sociaal ondernemerschap te doen. Hella Hueck van RTL Z zal tijdens Social Impact Day Zwolle als dagvoorzitter optreden.

 Ondernemingen uit Overijssel die actief en aantoonbaar bijdragen aan een meer sociale en circulaire economie en die bovendien in staat zijn om winst te maken, kunnen zich aanmelden voor de Social Impact Award.

Een jury bestaande uit gedeputeerde Eddy van Hijum, Windesheim lector Social Entrepeneurship Heico van der Blonk en ondernemer Jacco Vonhof van Novon Schoonmaak en VNO-NCW beoordeelt alle inzendingen en maakt half september de top 3 bekend. Op 28 september zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Aanmelden voor de  Social Impact Award kan tot 1 augustus via: http://socialimpactdayzwolle.nl/award/

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.