Uitnodiging: interactief seminar over duurzame inzetbaarheid

‘Hoe voorkom ik dat mijn medewerker vastloopt?’

U bent trots op uw bedrijf. Uw bedrijf is succesvol. U weet wat uw toegevoegde waarde is voor de klanten waar u mee samenwerkt, aan wie u producten of diensten levert. U heeft de juiste mensen op de juiste plek. U beweegt flexibel en slagvaardig mee met de veranderende vraag vanuit de markt, techniek of wetgeving. En vanuit deze vraag bewegen uw mensen mee … toch?

Samen met onze partners Dommerholt Advocaten en het Werkgeversservicepunt Regio Zwolle organiseren wij op donderdag 16 november een interactief seminar over de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Wat als inzetbaarheid van uw medewerkers niet meer aansluit bij wat u nodig heeft om als organisatie te excelleren? Wat als dit leidt tot uitval van medewerkers of tot conflicten? Hoe gaat u daarmee om? Reageert u als het u overkomt of gaat u voor die tijd op zoek naar oorzaken en oplossingen? Wilt u (vroegtijdig) invloed hebben, zodat uitval en/of conflicten kunnen worden voorkomen?

Graag nemen wij op 16 november mee in de wereld van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers in relatie tot het continu realiseren van uw bedrijfsdoelen. Terwijl de wereld om u heen ook nog eens verandert.

Dat doen we in een interactieve bijeenkomst vanuit de perspectieven van de P&O-adviseur, de arbeids- en organisatiedeskundige en de arbeidsjurist. Aan de hand van hun praktijkervaringen en uw input schetsen we de mogelijkheden om uw medewerkers in beweging te krijgen en te houden.
Klik hier voor de volledige uitnodiging.

Wij ontmoeten u graag op 16 november.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.