Partnerschap TrendsExpo en MKB Nederland Regio Zwolle

TrendsExpo is een tweedaags businessevent en wordt gehouden op 21 en 22 november 2018 in de Zwolse IJsselhallen.

Voor de komende editie van TrendsExpo is er nu al grote belangstelling. Meer dan 80 bedrijven en andere organisaties meldden zich al aan, van ZZP-er, midden- en kleinbedrijf tot groot zakelijk. De TrendsExpo voorziet duidelijk in een behoefte van partijen om zich te laten zien, hun product te presenteren en om anderen te ontmoeten.

Partnerschap
Jelle Weever, voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle: “Wij zijn overtuigd van deze behoefte en zien deze grote bovenregionale ondernemersbeurs als een belangrijke schakel in het verbinden van de regio. Dit verbinden en het voeren van een breed gedragen lobby is een van de grondbeginselen van MKB Nederland Regio Zwolle. Wij zijn dan ook erg trots op dit partnerschap en spreken op deze manier graag onze steun uit voor alle inspanningen die door de organisatie gedaan worden.”
MKB Nederland Regio Zwolle is straks met een eigen stand aanwezig op de beurs. Daarnaast denkt MKB mee en draagt bij aan het inspirerende inhoudelijk programma van de inspirerende theaters en netwerkboxen wordt aangeboden aan de standhouders en hun relaties/gasten.

Het businessevent van de Regio Zwolle!
Deze tweedaagse ondernemersbeurs is anders en verrassend. Naast de vele stands is er op de beursvloer een interessant programma met trends die voor u als ondernemer van belang zijn. Er is voortdurend wat te doen en te kiezen. Haal uw kennis op of deel uw ervaring. In ons ideeëntheater zijn presentaties met gerenommeerde sprekers. Wilt u in kleiner verband van gedachten wisselen met uw relaties en klanten? Spreek elkaar in een van de vele netwerkboxen over de trends, diensten en producten die een rol spelen (vervullen) in uw onderneming en waar u graag op inspeelt. Of: die van belang zijn voor uw onderneming en waar u graag op inspeelt.

Anders dan anders is ook het hoge culinaire gehalte van deze beurs. Zes horecaondernemers richten elk een plein in waar zij u en uw relaties gastvrij ontvangen. Elk deelnemend restaurant of cateraar zet voor u een trendy ‘foodconcept’ neer. Dit zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer die u kent van Zwolle Culinair of een preuvenement.

In het kort:
– 21 & 22 november 2018
– 6.000 m2 Culinair Business Event
– 6 culinaire paviljoens
– ruim 150 exposanten
– 6 netwerkboxen
– tussen 4.000 & 6.000 zakelijke bezoekers
– 4 inspiratietheaters

MKB Nederland Regio Zwolle
MKB Nederland Regio Zwolle behartigt de belangen van MKB-ondernemers en verbetert actief het ondernemersklimaat in de regio Zwolle. Zij doet dit als een zelfstandige afdeling van MKB-Nederland. MKB regio Zwolle brengt ondernemers op regionaal niveau bij elkaar, bevordert Business-to-Business (B2B) en overlegt gericht met overheden en andere relevante marktpartijen. Hier sluiten de ambities van MKB regio Zwolle en TrendsExpo naadloos op elkaar aan.
MKB regio Zwolle zet zich in voor een MKB vriendelijke regio. Zij hanteert de volgende speerpunten:
1. Arbeidsmarkt en onderwijs
2. Binnenstad & retail
3. MKB vriendelijk ondernemen & aanbestedingsbeleid
4. MVO binnen het MKB
5. Internationalisering en innovatie binnen het MKB
Daarnaast ondersteunt MKB regio Zwolle de regionale topsectoren: logistiek, agri & food, kunststoffen, health & lifescience en vrijetijdseconomie.

Belangstelling
Voor de TrendsExpo 2018 zijn nog stands beschikbaar. Heeft u belangstelling, meld u dan snel aan bij:
Personal Publish, telefoon 038 – 30 30 220 of via mail info@personal-publish.nl.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share