Terugblik overleg Zwartewaterland

Het bestuur van MKB Nederland Regio Zwolle gaat tien keer per jaar in gesprek met de burgemeester & wethouders, alsmede de besturen van de ondernemersverenigingen.

Op dinsdag 8 mei is het bestuur van MKB Nederland Regio Zwolle te gast geweest bij de gemeente Zwartewaterland. Gastheer van deze middag was Ferdinand Verhoek van Verhoek Europe.

Voorzitter Jelle Weever heeft de aanwezigen vertelt over de visie, doelstellingen en activiteiten van MKB Nederland Regio Zwolle.

De gemeente heeft de ontwikkelingen m.b.t. de bedrijventerreinen en de communicatie met de diverse ondernemersverenigingen nader toegelicht.

Daarnaast is er met de diverse bestuursleden van de ondernemersverenigingen gesproken over de MKB-vriendelijkste gemeente en aanbestedingsbeleid

MKB Nederland Regio Zwolle zal zich verder inzetten om de meest interessante regelingen voor MKB ondernemers vanuit de provincie Overijssel, Kennispoort en Tradeoffice onder de aandacht te brengen bij de ondernemersverenigingen in Zwartewaterland.

Het volgende gemeentebezoek staat op 20 juni gepland, dan zijn we te gast bij de gemeente Hardenberg.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share