Terugblik kennissessie financieren

In Zwolle was het bedrijfsverzamelpand ‘Bij Hanz’ op dinsdag 30 oktober 2018 het toneel van MKB Nederland Regio Zwolle en een drietal ‘alternatieve’ zakelijke financiers.

Onze kennispartners Spotcap, Qredits en Voldaan hebben de handen ineengeslagen om ondernemers en financieel adviseurs te informeren over alternatieve financieringsvormen. Wat is naast het vertrouwde bancaire lenen nog meer mogelijk? En hoe gaat dat in zijn werk?

Een twintigtal ondernemers en financieel adviseurs zijn afgekomen op de uitnodiging en hebben deelgenomen aan de geslaagde kennissessie. We hopen dat alleen een informatieve middag hebben gehad.

Was u er niet bij? Geen probleem! De presentatie van de verschillende financiers kunt u opvragen via info@mkbregiozwolle.nl.
Het staat u altijd vrij om contact op te nemen, de gegevens van onze kennispartners en de contactpersonen vindt u hieronder.

Spotcap (www.spotcap.nl)
Spotcap helpt ondernemers in zakelijke financiering. Als online zakelijk kredietverstrekker biedt Spotcap de mogelijkheid om snel en eenvoudig financiering aan te vragen van €10.000 tot €300.000 met een maximaal aflosschema van 24 maanden. Een ondernemer kan bij Spotcap binnen één werkdag zakelijke financiering realiseren met heldere voorwaarden. Wij vragen geen zekerheden of persoonlijke borgstelling. Bij goedkeuring krijgt de ondernemer direct toegang tot het krediet. Wij hanteren een opnametermijn van 1 tot 3 maanden en gaan kosteloos en vrijblijvend te werk tot aan de eerste opname.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niek Soetekouw of een van zijn collega’s via 020 890 54 29 of mail naar niek.soetekouw@spotcap.nl

Qredits (www.qredits.nl)
Qredits is een sociale kredietverstrekker, ook voor het MKB. We zijn er voor iedere startende of bestaande ondernemer in Nederland. Wij kijken namelijk naar je passie en niet naar je verleden. Onze oplossingen zijn gericht op het opzetten van een nieuw bedrijf, maar ook op het uitbouwen van een bestaande onderneming. Naast kredieten tot €250.000 bieden we ook coaching en tools, alles om jou als ondernemer te laten groeien.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze adviseurs op 0546-534010 of mail naar info@qredits.nl. We helpen je graag verder! 

Voldaan (www.factuurvoldaan.nl)
Bij Voldaan bepaalt de klant zelf welke factuur er verkocht wordt. Levert de klant op een werkdag voor 14.00 uur facturen aan? Dan kopen en betalen wij die nog dezelfde dag! Voldaan vraagt alleen een vergoeding over de gekochte factuur. Maakt de ondernemer geen gebruik van onze dienstverlening? Dan betaalt hij ook niks. De kosten zijn voor iedere onderneming gelijk en staan op onze website. Wel zo transparant!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Frijters 06 57 57 40 37 of mail naar alexfrijters@factuurvoldaan.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share