Terugblik Dag van de Ondernemer 2019

Het kan haast geen enkele ondernemer ontgaan zijn: afgelopen vrijdag was de derde vrijdag van november en dus dé ‘Dag van de Ondernemer!
In heel het land werd er aandacht geschonken aan het ondernemerschap en werden talloze ondernemers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Zo ook in de Regio Zwolle waar MKB Nederland Regio Zwolle, ZON’ Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle en Rabobank Ijsseldelta een netwerkbijeenkomst organiseerden bij Deltion College in Zwolle, waar ontmoeten en verbinden van ondernemers, kennisinstellingen en overheid centraal stond.

Dagvoorzitter Cor Spronk opende het inspirerende programma en sprak met Jelle Weever, voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle over het ontwikkelfonds Upgrade Jezelf en waarom het zo belangrijk is om het ontwikkelfonds bij ondernemers onder de aandacht te brengen. Nathan Fredriks nam namens Rabobank IJsseldelta een moment om de ondernemers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun durf, doorzettingsvermogen en inventiviteit. Ondernemer Willem Rietberg nam daarna het stokje van hem over en nam de aanwezigen mee in zijn levensloop als ondernemer. Hij sprak over zijn levenslessen, belichtte niet alleen zijn succesmomenten in het ondernemerschap maar nam de aanwezigen ook mee in zijn valkuilen als ondernemer.

Aansluitend gaf Lisa Heethaar, bestuurslid MKB Nederland Regio Zwolle en lid van de vakjury Ondernemersprijs, het startsein voor de lancering van de stemmodule voor de verkiezing voor Starter en Ondernemer van het jaar Regio Zwolle 2019. Vanaf dit moment tot en met 11 december kan men via http://stemmen.regiozwolleconnect.nl of de Regio Zwolle Connect app stemmen op hun favoriete starter en ondernemer van jaar.

Tot slot lanceerden Annet Spijkerman en Annemarie Teeken de nieuwe editie van het ZON’ Regio Zwolle magazine en werd er samen met de aanwezigen geproost op de ondernemer, het startschot voor de bruisende netwerkborrel! Een uitgebreid fotoverslag staat op de website van ZON’ Regio Zwolle: https://www.zonregiozwolle.nl/nieuws/i/33-artikelen/272-nummer-10-een-mijlpaal

Hieronder alvast een korte impressie.

 

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share