Stembus geopend voor verkiezing Starter en Ondernemer van de Regio Zwolle 2020

Vanaf vandaag kan tot en met woensdag 9 december via de Regio Zwolle Connect-app op de finalisten van de verkiezing Starter en Ondernemer van de Regio Zwolle 2020 gestemd worden. De finalisten van de categorie Starter van het Jaar Regio Zwolle 2020 zijn: Marijn Bulthuis (Distri Lab/Haarspullen), Boy Rolloos en Johan Fluit (Forest Living) en Ton Bos (WeCobot). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende ondernemers in de race: Chris Kruitbosch (Kruitbosch), Hans Paul Visscher (Wecovi) en Jellard Koers (Suplacon).De ondernemer die het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de felbegeerde prijs naar huis.

De ondernemers worden beoordeeld door de vakjury bestaande uit Marius Nijland (voorzitter), Edwin Peterman, Lisa Heethaar, Gido Frühling, Wycher Bakker en Johan van Marle. De stemmen van de vakjury (2/3) en de publiekstemmen (1/3) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen tijdens het online Regio Zwolle Congres op donderdag 10 december. De awards voor de verkiezing worden speciaal ontworpen en gerealiseerd door een projectteam van creatieven van het Cibap.

Stem hier op de Starter van het Jaar Regio Zwolle 2020: http://stemmen.regiozwolleconnect.nl/

Stem hier op de Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2020: http://stemmen.regiozwolleconnect.nl/

De verkiezing is een initiatief van MKB-Nederland Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropoolregio Zwolle (de organisator van het Regio Zwolle Congres). Het thema van het congres is dit jaar ‘Verbinding door de generaties heen. Blijf in business’.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share