Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 2019

Gastvrij Overijssel nodigt u van harte uit voor de vierde editie van het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel! Het aantal toeristen neemt in de komende jaren gestaag toe. Dat biedt kansen. Wat betekent dat voor Overijssel? Welke trends & ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten? Welke plannen heeft de provincie met onze sector? En hoe blijven we als sector daadwerkelijk gastvrij? Laat u inspireren op hèt vrijetijdscongres van Overijssel!

Programma

U bent 26 februari vanaf 13.30 uur van harte welkom in de Nieuwe Buitensociëteit aan het Stationsplein 1 in Zwolle. Om 14.00 uur begint het programma met aantrekkelijke sprekers:

– Opening door dagvoorzitter Emmely Lefèvre
– Cees Slager, ondernemer en landelijk voorzitter RECRON deelt zijn visie op het vrijetijdslandschap: De keuze tussen authenticiteit of infantilisme
– Stefan Hartman, directeur European Tourism Futures Institute over ‘Veerkracht’: Hoe ga je om met trends & ontwikkelingen in een wereld die zich razendsnel ontwikkelt?
– Terugblik Gastvrij Overijssel 2016-2019 met gedeputeerde Eddy van Hijum
– Lijsttrekkersdebat Provinciale Staten 2020-2024: Het perspectief van de vrijetijdseconomie in Overijssel
– Meneer Reimers, ervaren hotelier en bekend van diverse TV-programma’s, vertelt over zijn gouden regels op het gebied van gastvrijheid
– Netwerkborrel

Aanmelden
Meld u direct aan voor het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 2019. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie en toelichting op het programma, bekijk de website van Gastvrij Overijssel.

Aanmelden via deze link

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share