Informatiebijeenkomst Human Capital Agenda Regio Zwolle

Human Capital Agenda en Ontwikkelfonds Regio Zwolle 

Menselijke kapitaal is een kritieke succesfactor voor de (economische) groei van de Regio Zwolle. Met de Human Capital Agenda investeren we als regio in alle mensen die een bijdrage willen en kunnen leveren op de arbeidsmarkt. Ongeacht het opleidingsniveau, ongeacht leeftijd en ongeacht in welke sector zij werkzaam zijn. Graag nodigen wij u uit voor de informatiebijeenkomst HCA.
 
Stand van zaken
In het afgelopen jaar is veel werk verzet om de juiste voorbereidingen te treffen en randvoorwaarden voor het programma in te vullen. RegioDeal is in voorbereidingen en wordt, zodra de derde tranche wordt opengesteld, ingediend. Ook richting de uitvoering zijn stappen gezet: vanuit het Netwerk van de Tafel van de Regio Zwolle is een dagelijks bestuur gemandateerd om het programma in uitvoering te brengen. Samen met het programmateam. Sectorale actieteams worden ingericht met bestuurlijke kartrekkers. Voor de zomer 2019 verwachten we vier meerjarige actie-agenda’s van sectoren. In de subregio Steenwijkerland is de publiek – private samenwerking tot stand gekomen onder titel van het Actieplan Werk. Het Ontwikkelfonds wordt ingericht, de criteria zijn opgesteld door twee experts en wordt mede bekeken door een landelijke kritische vriend (RVO). Zodat we leren van andere fondsen en ervaringen. Voor de communicatie wordt in de maand april een campagne opgeleverd onder titel “#upgradejezelf”.
 
Informatiebijeenkomst HCA
We begrijpen dat veel achter de schermen heeft plaatsgevonden. Graag benutten wij de informatiebijeenkomst HCA om u bij te praten over de werking van de agenda, de beweging die we in de regio Zwolle verder willen brengen bij werkgevers – werknemers en welke bijdrage u hieraan kunt leveren. Ook gaan we nader in op de voorlopige criteria en werkwijze van het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. U kunt een informatiebijeenkomst bezoeken in een van uw subregio’s.
 

DatumTijdstipBijzonderhedenSubregio – gemeenten
Maandag 15 april08:00 – 10:00 uurIncl. ontbijtOmmen, Hardenberg, Dalfsen, Olst-Wijhe, De Wolden, Raalte, Hoogeveen
Donderdag  18 april08:00 – 10:00 uurIncl. ontbijtSteenwijkerland, Meppel, Staphorst, Westerveld, Zwartewaterland, Elburg 
Dinsdag  23 april08:00 – 10:00 uurIncl. ontbijtZwolle, Kampen, Hattem, Oldebroek, Heerde, Olst-Wijhe
Woensdag  24 april16:00 – 18:00 uurIncl. hapje en drankjeNoordoost Polder, Urk, Dronten

 
Indien u niet in de gelegenheid bent om de bijeenkomst in uw eigen regio te bezoeken, dan kunt u uiteraard deelnemen aan een van de andere bijeenkomsten. Mocht u iemand kennen voor wie deze bijeenkomst mogelijk ook interessant is, dan is deze persoon tevens van harte welkom.
 
Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

  • Welkom door programmateam / bestuursleden
  • Introductie HCA en werking van het Ontwikkelfonds
  • Gelegenheid voor vragen en napraten


Aanmelding!
Als u aanwezig wilt zijn bij een van de bijeenkomsten, dan zien we graag uw aanmelding tegemoet per e-mail op het e-mailadres van Natascha Jannink: np.jannink@zwolle.nl. We verzoeken u vriendelijk om de vermelding te doen van uw naam, naam organisatie , de datum van de bijeenkomst waar u naar toe wilt en, indien van toepassing, de naam van uw introducé.
U ontvangt vervolgens een bevestiging met meer informatie over het programma en de locatie.
 
We zien er naar uit u te ontmoeten tijdens een van de bijeenkomsten zodat we samen een succes maken van Human Capital Agenda!
 
Hartelijke groet,
 
Auke Oosterhoff en Manon Koldewijn
Programmateam HCA | Tafel van de Regio Zwolle

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share