Ruim 125 ondernemers genieten van MKB-zomerborrel op Stadsstrand Zwolle

Op donderdag 2 juli hebben wij samen met onze hoofdpartner Rabobank IJsseldelta onze MKB Nederland Regio Zwolle zomerborrel georganiseerd op het Stadsstrand in Zwolle.

Na ontvangst en de triage door het Stadsstrand vond men elkaar al snel om op gepaste wijze -en volgens RIVM-richtlijnen- te kunnen netwerken. Voorzitter Jelle Weever dankte de Zwolse burgemeester Peter Snijders voor zijn inzet als Regio Zwolle-voorzitter in de Coronacrisis en benoemde de fijne samenwerking met VNO-NCW in de afgelopen crisistijd en dankte daarvoor Laurens de Lange. MKB-Nederland voorzitter Jacco Vonhof sprak daarna de aanwezigen toe over de Regio Zwolle en belangenbehartiging in crisistijd. Ten slotte kreeg Joram Maan, directeur Bedrijven Rabobank IJsseldelta het woord en gaf hij aan wat banken in deze tijd voor MKB-ondernemers betekenen en hoe hij de coronacrisis heeft ervaren.

Aanwezigen waren het met elkaar eens dat het fijn was elkaar weer eindelijk in het echt te zien, met respect voor alle maatregelen en bijbehorende afstanden. Aansluitend werd er onder het genot van hapjes en drankjes (mede aangeboden door Restaurant Buitenhuys uit Heino en Guests & Grapes uit Harderwijk) nog lang geborreld en genetwerkt op het Zwolse Stadsstrand.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share