Rabobank introduceert RaboInnoLeren voor het MKB

 

Regio Zwolle introduceert Rabo InnoLeren! Vijf sessies voor MKB-ondernemers tot 50 werknemers waarin je aan de slag gaat met het verbeteren van je klantbeleving, marketing en het vernieuwen van jouw businessmodel. Je zoomt in op de trends en ontwikkelingen in jouw markt en de aanpassingen die dat vraagt van jouw organisatie. Na Rabo Innoleren heb jij nieuwe vaardigheden, inzichten en tools die jouw helpen je bedrijf toekomstbestendig te houden. Rabo InnoLeren wordt begeleid door professionals met de nieuwste inzichten in business. Jij en jouw bedrijf staan tijdens dit programma centraal!

Dankzij Rabobank kunnen MKB ondernemers uit de regio Zwolle deelnemen voor een bedrag van €500,-. In de flyer lees je meer over de inhoud van het programma.

MKB Nederland Regio Zwolle en Rabobank zijn trotse partners en werken graag samen aan de toekomstbestendigheid van bedrijven in de regio. Leden van MKB Nederland Regio Zwolle zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit inspirerende en vernieuwende programma.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact op met Nathan Fredriks van Rabobank op Nathan.Fredriks@rabobank.nl of (06) 19 28 82 57.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share