Richard Marissen

COMMA | marketing & communicatie BV

Skills

contentstrategie marketingcommunicatie parttime MarCom-adviseur Strategische marketing

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Marketingcommunicatie met een verhaal. Jouw verhaal. In woord en (bewegend) beeld. Met als doel meer omzet bij nieuwe en bestaande klanten. Wij helpen je graag om jouw unieke verhaal te ontdekken, te verwoorden en te delen. Want heb je geen verhaal, dan heb je niets te vertellen.
 
Wij combineren onze ervaring in strategische marketing en verhalende journalistiek met jouw commerciële belangen. En dat doen we al 20 jaar! Waar nodig werken we samen met filmers, fotografen, grafische vormgevers en webbouwers. Stuk voor stuk specialisten die passen bij onze manier van werken: praktisch, creatief, flexibel en meedenkend, maar vooral resultaatgericht! 


we

Mijn passie is om ondernemers te helpen met het behalen van hun commerciële doelen. Samen werken, volgens een planmatige aanpak, aan passende oplossingen op het snijvlak van marketing, communicatie & sales. Of het nu gaat om meer klanten, meer omzet, meer marge, nieuwe markten, nieuwe producten of nieuwe marketinginstrumenten. Ik zet de zaken in gang, lever resultaat en verlaag de kosten. 

Voor diverse organisaties in het mkb werk ik als parttime Marketingcommunicatie adviseur, op basis van een aantal dagdelen per maand.  Een mooie oplossing voor kleine en middelgrote organisaties die er zelf geen kennis van hebben en geen adviseur in dienst willen nemen. Ga terug naar de deelnemers pagina

COMMA | marketing & communicatie BV

Provincie: Overijssel

ZWOLLE

Branche: Zakelijke dienstverlening

Werknemers: 1 - 4

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina