Matthijs Santman

MHSantman Organisatie & Management Ondersteuning

Skills

Algehele bedrijfsleiding Begeleiding Strategie trajecten Coaching Interim Management Reorganisatie begeleiding Verkoop begeleiding bedrijf

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

MHSantman begeeft zich op de volgende werkterreinen:

Strategie.

Voor het managen van strategie wordt een pragmatische en hands-on methodiek gebruikt, welke ervoor zorgt dat alle belangrijke aspecten aan bod komen.

Vanuit een gezamenlijk gedragen ambitie, strategische thema’s ontwikkelen, strategische doelen formuleren en communiceren en tijdens operationeel management implementeren. Zodanig dat de strategie door iedereen in de
organisatie begrepen en gedragen wordt, als een normaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Hierdoor wordt gestuurd op de inhoud.

Werkprocessen

Het analyseren van het voortbrengingsproces van de onderneming samen met medewerkers leidt vaak tot verrassende, vaak simpel te realiseren, oplossingen om slimmer, sneller, met minder irritatie, tegen minder kosten een dienst of een product te leveren.

Samen met eenieder in de procesketen het proces analyseren leidt tot een betere afstemming en een betere samenwerking, minder kosten en een hoger rendement.

Interim-Management

In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn dat extern management tijdelijk de bedrijfsleiding overneemt om een organisatie in beweging te krijgen.

           

Ervaring heeft MHSantman geleerd, dat door het bundelen van de krachten van de medewerkers op de ambitie van het bedrijf om te overleven, het mogelijk is om deze bedrijven in zwaar weer toch weer tot ontwikkeling en groei te
brengen 


we

Mijn Passie

Organisaties, directie en medewerkers begeleiden en ondersteunen tijdens veranderingsprocessen.

Ik geniet ervan als het lukt medewerkers warm te krijgen voor de ambitie van de ondernemer, waarbij persoonlijke inzet en ontwikkeling van medewerkers groeit en de strategie tot uitvoering komt en alle beschikbare energie en
betrokkenheid kan worden aan gewend.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de succesvolle en pragmatische methode Strategisch Managen.

Interim-Management voor algehele bedrijfsleiding en reorganisatie binnen MKB, waarbij de medewerkers betrokken worden om alle noodzakelijke veranderingen gedragen te krijgen in de organisatie.

Ga terug naar de deelnemers pagina

MHSantman Organisatie & Management Ondersteuning

Provincie: Overijssel

KAMPEN

Branche: Zakelijke dienstverlening

Werknemers: 0

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina