Hoofdpartner Rabobank IJsseldelta

U bevindt zich hier:  Home/Partners/Hoofdpartner Rabobank IJsseldelta

Rabobank IJsseldelta en MKB Nederland Regio Zwolle willen bewijslast creëren

Zowel MKB Nederland Regio Zwolle als Rabobank richten zich op het versterken van het ondernemersklimaat voor het MKB in de regio Zwolle. Rabobank geeft hier invulling aan door te investeren in de toekomstbestendigheid van ondernemers. Rabobank daagt ondernemers uit het proces van vernieuwing eigen zijn. Met het thema innovatie focussen we ons op de toekomstbestendigheid van ondernemers. Nieuwe businessmodellen, nieuwe producten en diensten en de impact van technologische en digitale ontwikkelingen. Zodat ondernemers veerkrachtig zijn en zich aan kunnen passen in de transitie naar een CO2 vrije energie en een circulair businessmodel. Rabobank doet dit door middel van diverse programma’s en kennissessies, het beschikbaar stellen van netwerken en het aanbod van producten.

MKB Nederland Regio Zwolle is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB Nederland in de regio Zwolle. Zij komen op voor de belangen van de ondernemer, zowel lokaal, regionaal als nationaal. Een goed ondernemersklimaat is de basis voor succesvol ondernemen. Daar heb je als ondernemers elkaar voor nodig. MKB Nederland Regio Zwolle is hierin de bindende factor voor alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van klein tot groot in alle denkbare branches. Een logisch vervolg dat Rabobank IJsseldelta en MKB Nederland Regio Zwolle de handen ineen slaan.

“MKB Nederland Regio Zwolle heeft een ondernemend bestuur met een groot netwerk, veel kennis en is in staat om het luisterend vermogen om te zetten in daadkracht. Door samen op te trekken om het ondernemersklimaat in de regio te versterken en dezelfde punten op de agenda te zetten, kunnen we ondernemers meer bieden”, aldus Joram Maan (Directeur Bedrijven Rabobank IJsseldelta). “Ik ben trots op het ondernemerschap in deze regio en wil met deze nieuwe samenwerking ondernemers nog beter faciliteren.”

Voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle Jelle Weever: “Wij zijn trots dat we Rabobank als partner aan ons hebben verbonden, juist omdat onze ambities zoveel raakvlakken hebben. Zeker op de thema’s innovatie en circulariteit kunnen wij samen het verschil maken en de toekomstbestendigheid van ondernemers vergroten”.