Oproep deelname coronamonitor Regio Zwolle

Nu we in Nederland al ruim een jaar te maken hebben van de gevolgen van de coronapandemie, wil het Ondernemersteam Regio Zwolle met een nieuwe meting monitoren hoe u als ondernemer de impact van de coronacrisis ervaart.

Waarom dit onderzoek?
De coronacrisis heeft veel impact op ondernemers. Om ondernemers te steunen, heeft de overheid economische hulpmaatregelen opgesteld. Er wordt vooral veel informatie gezonden richting ondernemers, maar er wordt weinig aan ze gevraagd. Terwijl een belangrijke vraag is hoe het het bedrijfsleven in deze periode vergaat en hoe de geboden hulpmaatregelen door ondernemers worden ervaren? Het is daarom van belang om te monitoren hoe het het bedrijfsleven vergaat en waar de behoeften aan ondersteuning liggen.

Terugblik meting november 2020
De meting van november 2020 liet over de gehele linie wat verbetering zien, maar de vraag is hoe dit nu is na de periode van gedeeltelijke sluitingen en waar voor verschillende branches nog steeds een gedwongen sluiting geldt. Met deze korte vragenlijst willen VNO-NCW Regio Zwolle, MKB-Nederland Regio Zwolle, Oost NL en de 22 Regio Zwolle gemeenten (waaronder de gemeente Dronten) inzicht krijgen in de impact op u als ondernemer. De resultaten worden gebruikt om (lokale) overheid te informeren over de behoefte en optimalisering van de hulpmaatregelen om u als ondernemer te ondersteunen.

Vierde panel
In de periode van 17 mei tot en 2 juni wordt dit vierde panel uitgevoerd om blijvend inzichtelijk te houden hoe het het bedrijfsleven in Overijssel en de 22 Regio Zwolle gemeenten vergaat. De uitkomsten van dit onderzoek wordt gepubliceerd op www.samenuitdecrisisregiozwolle.nl.

De vragenlijst is in maximaal 10 minuten in te vullen en uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw antwoorden zijn van groot belang, wij danken u daarom hartelijk voor uw deelname.

Klik hier voor het invullen van de vragenlijst.

 

 

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share