Op naar een circulair Regio Zwolle

Op naar een circulair Regio Zwolle

Binnen de Werkplaats Circulair Inkopen & Aanbesteden wordt doorlopend gewerkt, gepionierd en geleerd van elkaar aan de hand van concrete voorbeelden en concrete inkoopcasussen. Zij zetten in op lerend werken, uitwisselen van kennis en kennissen en ‘gewoon doen’. Het doel is dat in 2023 de grote meerderheid van de decentrale overheden binnen de kennisregio ‘circulariteit’ in haar projecten toepast.

Agenda

12 juli 2022 15.00 – 17.00 uur Workshop Programma Plan Circulaire Economie, gemeente Zwolle
Online workshop, waarbij Lisa de Groot ons meeneemt in de ontwikkeling van het programmaplan circulaire economie binnen de gemeente Zwolle.

27 september 15.00 -17.00 uur Workshop Toepassen circulariteit en secundaire doelstellingen, SSC-Ons Inkoop & Contractmanagement
Workshop door SSC-Ons over circulariteit en secundaire doelstellingen (Maatschappelijk Verantwoord Inkopen) in inkooptrajecten.

8 december 2022 Marktdag GWW –  Beter Aanbesteden
Reserveer alvast donderdag 8 december in de agenda voor de marktdag beter aanbesteden, deze vindt plaats in omgeving Zwolle. Verdere info volgt.

Workshop Programma Plan Circulaire Economie gemeente Zwolle

Op dinsdag 12 juli 2022 (15.00 – 17.00) organiseert Regio Zwolle Circulair een online workshop, waarbij Lisa de Groot (programma manager circulaire economie, gemeente Zwolle) ons meeneemt in de ontwikkeling van het programmaplan circulaire economie binnen de gemeente Zwolle. Zij gaat hierbij in hoe de strategische doelen worden vertaald naar een visie op programma en projectniveaus en hoe ‘circulariteit’ is/wordt verankerd in werkprocessen.

Interesse in een van bovenstaande workshops? Opgeven kan per mail aan e.van.eerten@zwolle.nl

*De Werkplaats circulair inkopen maakt onderdeel uit van het living lab circulaire economie in de Regio Zwolle. Hier wordt gewerkt aan de circulaire vraagstukken en opgaves van vandaag en morgen. Meer weten? Kijk op www.regiozwollecirculair.nl

 

 

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share