Oproep: doe mee aan het onderzoek over de arbeidsmarkt Regio Zwolle

Waarom dit onderzoek?
Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar razendsnel op, de economie trekt aan en er is sprake van een dynamische wet- en regelgeving. Het beeld ontstaat dat mede hierdoor er een tekort aan personeel is of ontstaat en dat dit tekort een mogelijke bedrijfsgroei in de weg staat. Is dit zo? Waar zitten deze tekorten? Waar liggen de problemen en waar juist de kansen? Hoe zit dit in uw regio? Op deze vragen probeert dit onderzoek antwoorden te krijgen.

Wat levert deelname aan dit onderzoek ondernemers op?
Met de resultaten van dit onderzoek kunnen VNO-NCW regio Zwolle en MKB Regio Zwolle het arbeidsmarktbeleid zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van ondernemers in de regio Zwolle, dus ook op die van uw leden. Daarnaast wordt er een online platform voor arbeidsmarktinformatie voor de regio Zwolle gerealiseerd (gegevens worden gebundeld vanuit arbeidsmarkt, onderwijs en economie). Door deelname aan dit onderzoek krijgen ondernemers de mogelijkheid om middels dit platform vragen te stellen, gezamenlijk naar oplossingen te zoeken en kennis te delen rondom het arbeidsmarktvraagstuk

Tafel van Zwolle: Taskforce Human Capital
Het onderzoek is mogelijk gemaakt met een subsidie van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid. Het onderzoek maakt deel uit van het programma dat de Tafel van Regio Zwolle ontwikkelt. Het Zwolse Bureau Right Marktonderzoek voert het onderzoek uit. Uit een streekproef worden ondernemers worden telefonisch benaderd, maar deelname is ook mogelijk door de vragenlijst in te vullen op :  www.right.nl/arbeidsmarkt.

Als bestuur willen we jullie vragen om een paar minuten tijd vrij te maken voor dit onderzoek

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.