Ondernemer coacht Ondernemer

U bevindt zich hier:  Home/Ondernemer coacht Ondernemer

Als ondernemer bent u vaak druk met de dagelijkse gang van zaken. Vraagstukken voor de lange termijn blijven liggen, vaak omdat u niet weet bij wie u hiervoor terecht kunt.

Herkent u dit en wilt u  graag eens met een ervaren ondernemer sparren? Dan is Ondernemer Coacht Ondernemer u op het lijf geschreven!

IK HEB INTERESSE

 

Ondernemer Coacht Ondernemer biedt zowel startende als ervaren ondernemers in de Regio Zwolle de mogelijkheid om met een collega-ondernemer te sparren. Dit gebeurt altijd één op één en in een ongedwongen sfeer. Ondernemer Coacht Ondernemer is toegankelijk voor iedere ondernemer in de Regio Zwolle die behoefte heeft aan coaching. Of u nou recent gestart bent, een krachtige groei doormaakt of te maken hebt met tegenslagen: met de juiste coach krijgt u meer grip op de zaak, houdt u overzicht en kunt u verder kijken dan de waan van de dag.


Introductie

MKB Nederland Regio Zwolle is op allerlei fronten actief om ondernemerschap te stimuleren. Een van de instrumenten die we hiervoor beschikbaar hebben, is het project Ondernemer Coacht Ondernemer, een initiatief met als partners de provincie Overijssel, Kennispoort Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle. In onderstaande animatie laten we u zien wat het Ondernemer coacht Ondernemer inhoudt.

* Filmpje door Qviv Video & Animatie uit Heerenveen


Over de coachingstrajecten

Veel ondernemers ervaren in de dagelijkse praktijk een zekere mate van ‘eenzaamheid’. De diverse mensen om u heen zijn niet per definitie de aangewezen personen om vrijuit meningen, gedachten, ideeën, problemen en uitdagingen mee te bespreken. Met één van onze coaches kunt u vrijuit en zonder consequenties sparren en alle onderwerpen bespreken die u bezighouden, zowel op het vlak van bedrijfsvoering als op persoonlijk vlak. Maar ook met een specifieke vraag of behoefte kunt u bij ons terecht. Uw specifieke behoefte kan betrekking hebben op marketing, financiën, innovatie, leiderschap, verbetering van bedrijfsprocessen, etc. Geef uw vraagstuk(ken) aan ons door en wij zoeken de juiste coach binnen ons uitgebreide netwerk om u verder te helpen.

Kortom; Ondernemer Coacht Ondernemer biedt maatwerk. Of u nou een algemene coachingsvraag of een specifiek vraagstuk hebt, in overleg met onze matchmakers kunnen wij inspelen op uw persoonlijke behoeftes.


De Regio Zwolle bestaat uit deze 21 gemeenten.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Via de aanmeldpagina kunt u uw profiel en eventuele vraagstuk aan ons doorgeven. Vervolgens zoeken wij aan de hand van een intakegesprek naar de ideale match met een coach.

IK HEB INTERESSE

 

Het intakegesprek en het eerste gesprek met de coach zijn kosteloos.  Aan een vervolg van het coachingstraject zijn wel kosten verbonden. Omdat ieder coachingstraject maatwerk betreft, kunnen we hier geen vaste prijs voor noemen.

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het secretariaat van MKB Nederland Regio Zwolle:
E-mailadres info@mkbregiozwolle.nl
Telefoon 038 – 30 33 049

 


Ondernemer coacht Ondernemer is een initiatief van: