Nieuwjaarsbijeenkomst MKB Nederland regio Zwolle: 10 januari 2019

Op donderdag 10 januari 2019 organiseren wij voor leden en genodigden de inmiddels zeer gewaardeerde nieuwjaarsbijeenkomst regio Zwolle bij Mooirivier Congreshotel in Dalfsen. Wij zien er naar uit u daar te ontmoeten en samen te genieten van een inspirerend en vernieuwd programma.

Dit jaar hebben wij een bijzondere gast in ons midden: Jacco Vonhof. Deze Zwolse ondernemer en nu ook voorzitter van MKB-Nederland zal zijn eerste Haagse ervaringen met ons delen.

De volgende stap in de regio Zwolle

Economisch gaat het goed in ons land en de regio Zwolle draagt hier opnieuw bovengemiddeld aan bij. Tegelijkertijd levert deze groei ook nieuwe uitdagingen op; voor nu en straks. Waar liggen de kansen van de energietransitie voor onze regio? Wat betekent circulair nu echt en -nog steeds actueel- hoe zorgen we ervoor dat we talenten van mensen in onze regio blijven ontwikkelen? Laurens de Lange en Jelle Weever delen graag hun visie op de uitdagingen van 2019.

Programma

16.30 – 17.00 uur             Ontvangst met koffie en thee, in de Hollandzaal

17.00 – 17.30 uur             Beschouwing ondernemersjaar 2018 en agenda 2019

In gesprek met Laurens de Lange (VNO-NCW regio Zwolle) en Jelle Weever (MKB-Nederland Regio Zwolle)

17.10 – 17.30 uur             Hoofdspreker: Jacco Vonhof (MKB-Nederland)

17.30 – 18.10 uur             Circulair en Energiek Ondernemen 2019

– Videopresentatie door Flynth en Rabobank

– Uitreiking circulair Ondernemen Award regio Zwolle

18.10 – 20.00 uur             Afsluitend en informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Mooirivier besteedt dit jaar extra aandacht aan een duurzame proeverij met regionale producten en producten die passen bij het seizoen.

Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle

Stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) organiseert dit jaar voor het eerst de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle. Onze regio wil voorop lopen in de transitie naar een circulaire economie waarin verspilling van materialen, grondstoffen, energie en menskracht wordt voorkomen en menselijke inzet wordt vergroot. Om deze beweging verder te versnellen, reikt Stichting DORZ in samenwerking met partners vanuit de overheid, het onderwijs en bedrijfsleven, dit jaar voor het eerst de Circulair Ondernemen Award uit. Meer weten? Kijk dan op de website www.circulairondernemenaward.nl.

Aanmelden
Aanmelden voor deze nieuwjaarsbijeenkomst kan via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nieuwjaarsbijeenkomst-regio-zwolle-52520111066

Aan deze bijeenkomst zijn voor leden en genodigden geen kosten verbonden. Het maximale aantal deelnemers is 200. Leden van VNO-NCW regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle krijgen voorrang bij aanmelding. Hebt u zich aangemeld en bent u zonder bericht van verhindering niet aanwezig, dan worden de kosten van €50,- (excl. BTW) aan u doorberekend.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: Rabobank IJsseldelta en Rabobank Vaart en Vechtstreek, Mooirivier Congreshotel en Flynth adviseurs en accountants.

Wij zien u graag op 10 januari in Dalfsen!

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share