Nieuw bestuurslid: Martijn Müller

Wij verwelkomen Martijn Müller als bestuurslid van MKB Regio Zwolle.

Martijn Müller (1969, woonachtig in Zwolle) is sinds 1995 werkzaam als makelaar o.g.. Martijn is in 2004 in Zwolle gestart met Muller Bedrijfs Onroerend Goed; een bedrijfsmakelaarskantoor dat zich dagelijks bezig houdt met alle aspecten die binnen het zakelijke vastgoed aan bod komen.

Door zijn activiteiten vanuit Muller Bedrijfs Onroerend Goed heeft Martijn de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd en veel kennis opgedaan van de winkelgebieden in de regio Zwolle. Hierdoor is hij goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen die gaande zijn binnen het huidige retaillandschap.

Gezien zijn ruime ervaring, zijn ondernemerschap en de affiniteit met de regio Zwolle, zien wij in Martijn een waardige aanvulling van ons MKB bestuur. Wij zijn dan ook verheugd dat Martijn te kennen heeft gegeven toe te willen treden tot ons stichtingsbestuur en de functie van algemeen bestuurslid, met de specialisatie ‘binnenstad en retail’ te willen vervullen.

Martijn: “Ik zie het als een eer en een uitdaging om als bestuurslid ‘binnenstad en retail’ de kennis die ik gedurende de afgelopen jaren binnen dit vakgebied heb opgedaan te gebruiken en op deze manier te kunnen delen. Ik hoop de verschillende partijen te kunnen enthousiasmeren en met gezamenlijke inspanning de regio Zwolle nog beter op de kaart te zetten”.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share