Nieuw bestuurslid: Luc Lenferink

Welkom Luc Lenferink, welkom in het bestuur van MKB Regio Zwolle!

“Luc Lenferink, 29 jaar geboren in Lierderholthuis een klein plaatsje onder de rook van Zwolle. Tijdens mijn studie bedrijfskunde ben ik gestart met mijn eigen adviesbedrijf. Vanuit die rol adviseerde ik o.a. mkb-bedrijven en ondernemersverenigingen. Vanaf 2014 ben ik actief geworden binnen ons familiebedrijf Schilderwerken Lenferink Heino. In 2016 heb ik samen met mijn broer Bob het familiebedrijf overgenomen.

Schilderwerken Lenferink is een familiebedrijf dat al 65 jaar bestaat. Gedurende deze periode heeft Lenferink zich ontwikkeld naar een totaalonderhoudsbedrijf waar de klant terecht kan voor alle onderhoudswerkzaamheden aan de buitenschil van een woning of pand. Het grote voordeel van het aanbieden van totaaloplossingen is dat de klant ontzorgd wordt en slechts één aanspreekpunt heeft. Daarnaast maakt het afstemming van de verschillende disciplines eenvoudiger waardoor efficiënter kan worden gewerkt.

Onze 65 vakmensen zijn iedere dag op pad om een breed scala aan klanten te bedienen. Wij werken voor particulieren, woningcorporaties, VvE’s, zorginstellingen, vastgoed partijen en zakelijke klanten. Bij ieder van deze klanten onderscheiden we ons door verder te kijken dan alleen de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd op dit moment. Dit doen we door slim te kijken naar onderhoudscycli om op deze manier de meest efficiënte manier van onderhoud aan te bieden over een periode van tijd. Veel van onze klanten hebben dan ook meerjarenonderhoudsplannen bij ons.

In mijn werk zoek ik vaak de samenwerking en verbinding met andere bedrijven, omdat ik geloof dat je daar samen sterker van wordt. Als ik naar de regio Zwolle kijk, zie ik een sterke regio die groeiende is. MKB Regio Zwolle draagt daar actief in bij door het ondernemersklimaat verder te verbeteren. Met mijn rol in het bestuur wil ik zorgen voor verdere verbinding en samenwerking tussen ondernemers en overheden maar zeker ook tussen de verschillende gemeentes en regio’s onderling. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan kennisdeling, innovatie en scholing.”

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.