MKB-Nederland Regio Zwolle verwelkomt met Naus Boxes haar 200ste lid

Blij verrast poseert directeur Bas de Jonge voor de foto. Toen eigenaar Gerrit Jansen zijn bedrijf Naus Boxes uit Espel aanmeldde als lid van MKB-Nederland Regio Zwolle, had hij niet verwacht dat het de 200ste inschrijving zou worden. “We zijn lid geworden omdat we, samen met de bedrijven om ons heen, onderdeel willen zijn van MKB-Nederland in de metropoolregio Zwolle. De kracht van deze regio is het gezamenlijk optrekken en de krachten bundelen. Dit geeft de regio in zijn geheel meer executiekracht”, aldus directeur De Jonge.

Namens het MKB-bestuur bezocht Ronald Knoll Naus Boxes om de onderneming persoonlijk welkom te heten als lid. “Het is fantastisch dat wij dit jaar al het 200ste lid mogen verwelkomen. Het is tekenend voor de sterke groei van MKB-Nederland Regio Zwolle”, zegt Knoll. In tweeënhalf jaar tijd is het ledenaantal namelijk gegroeid van 65 naar 200 ondernemers.

Knoll vindt het prachtig om te zien dat zoveel ondernemers MKB-Nederland Regio Zwolle willen ondersteunen bij verbeteren van het ondernemersklimaat voor het midden- en kleinbedrijf in de Regio Zwolle. “Hiermee wordt een stevig fundament gelegd voor de regionale doelstelling om de vierde economische topregio van Nederland te worden. We hopen daarom dat in navolging van Naus Boxes nog veel meer ondernemers zich bij ons aanmelden en wij snel het 250ste lid mogen verwelkomen.”

 

Foto: V.l.n.r. MKB-bestuurslid Ronald Knoll en Bas de Jonge van Naus Boxes

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share