Kennismaken met Qredits

U bevindt zich hier:  Home/Kennismaken met Qredits

 

Waarom we de voorkeur geven aan het woord kredietverstrekker en liever geen bank worden genoemd? Dat zit hem in onze achtergrond als stichting. We zijn er dus niet om winst te maken, maar om ondernemers winst te laten maken. Dat scheelt één woord maar daarmee de wereld. Hierdoor hebben we een bijzondere positie in de financiële markt.

Ons doel is om ondernemersdromen mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van ondernemerschap en de kracht van een goed idee. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden van een onderneming.

We verstrekken kredieten aan mensen die een idee hebben en met dat idee willen gaan ondernemen. Dat kan iedereen zijn. Iemand die al 30 jaar voor een baas werkt, een student zonder werkervaring, iemand die werkloos is of een bestaande ondernemer. Omdat we vinden dat ieder goed plan een goede financiering verdient. Ongeacht je bankrekening of achtergrond. Qredits biedt vier verschillende kredietproducten, variërend van €1500 tot €250.000.

De Qredits manier
Bij ons kan iedereen met een goed plan terecht. Of het nu om een klein of groot bedrag gaat, dat is voor ons niet van belang. Daarnaast zijn onze tarieven en kosten duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent en wordt je aanvraag supersnel behandeld.

Hoe gaat dan de ‘Qredits-manier’?
Laat ons je snel even meenemen in onze werkwijze. We hebben hem opgedeeld in slechts drie stappen.

  1. Je dient je aanvraag in via onze website: Qredits.nl
    Onze kredietaanvraagmodule is erg gebruiksvriendelijk. Na het indienen van je aanvraag hoor je uiterlijk binnen twee werkdagen van ons.
  2. We komen op de koffie.
    Ziet je plan er goed uit? Dan komen we bij jou langs om je aanvraag tijdens een kop koffie te bespreken. Snel geld nodig? Laten we dan de koffie overslaan en inzetten op de verkorte procedure. We plannen een online beeldgesprek in met een adviseur, zodat we toch even kennis kunnen maken. Gemakkelijk via Skype, FaceTime of WhatsApp, welke app jij ook maar op je telefoon hebt staan.
  3. Goedgekeurd?
    Wordt je aanvraag uiteindelijk goedgekeurd, dan sturen we je een leningsvoorstel toe met daarin alle gemaakte afspraken. Ga je hiermee akkoord? Dan ontvang je een definitieve leningsovereenkomst. Na digitale ondertekening wordt het geld op je rekening gestort.

Supporter van ondernemers
Nadat je krediet is uitgeboekt, laten we je niet ‘zwemmen’. Want ondernemen is soms best pittig. Onze kredietklanten bieden we daarom gratis kleinschalige trainingen aan, zoals de training Social Media, Boekhouden, Focus & Klantengroei en Marketing & Verkoop. Alles om jou als ondernemer te supporten!

Niet te stoppen!
Naast de kredieten en de trainingen die we bij Qredits verstrekken bieden we ook e-learnings, coaching & onderwijs. Met de verschillende producten die we aanbieden maken we het je graag iets makkelijker. Onze hulp is vaak gratis en slechts in sommige gevallen vragen we een ‘lief tarief’.

Wees dus welkom om te kijken of Qredits ook jouw onderneming verder kan helpen, we maken namelijk graag kennis met jou en je ideeën.