Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 2019

26 februari 2019 @ 13:30 - 17:00

Gastvrij Overijssel nodigt u van harte uit voor de vierde editie van het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel! Het aantal toeristen neemt in de komende jaren gestaag toe. Dat biedt kansen. Wat betekent dat voor Overijssel? Welke trends & ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten? Welke plannen heeft de provincie met onze sector? En hoe blijven we als sector daadwerkelijk gastvrij? Laat u inspireren op hèt vrijetijdscongres van Overijssel!

Programma

U bent 26 februari vanaf 13.30 uur van harte welkom in de Nieuwe Buitensociëteit. Om 14.00 uur begint het programma met aantrekkelijke sprekers:

– Opening door dagvoorzitter Emmely Lefèvre
– Cees Slager, ondernemer en landelijk voorzitter RECRON deelt zijn visie op het vrijetijdslandschap: De keuze tussen authenticiteit of infantilisme
– Stefan Hartman, directeur European Tourism Futures Institute over ‘Veerkracht’: Hoe ga je om met trends & ontwikkelingen in een wereld die zich razendsnel ontwikkelt?
– Terugblik Gastvrij Overijssel 2016-2019 met gedeputeerde Eddy van Hijum
– Lijsttrekkersdebat Provinciale Staten 2020-2024: Het perspectief van de vrijetijdseconomie in Overijssel
– Meneer Reimers, ervaren hotelier en bekend van diverse TV-programma’s, vertelt over zijn gouden regels op het gebied van gastvrijheid
– Netwerkborrel

Aanmelden
Meld u direct aan voor het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 2019. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie en toelichting op het programma, bekijk de website van Gastvrij Overijssel.

Aanmelden via deze link

Gegevens

Datum:
26 februari 2019
Tijd:
13:30 - 17:00
Website:
https://www.gastvrijoverijssel.nl/TVCO/

Locatie

de Nieuwe Buitensociëteit
Stationsplein 1
Zwolle, Nederland
+ Google Maps