Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsbijeenkomst MKB Nederland Regio Zwolle

9 januari 2020 @ 15:30 - 18:00

Op donderdag 9 januari 2020 organiseren wij voor leden en genodigden de inmiddels zeer gewaardeerde nieuwjaarsbijeenkomst regio Zwolle bij Mooirivier Congreshotel in Dalfsen. Wij zien er naar uit u daar te ontmoeten en samen te genieten van een inspirerend en vernieuwd programma.

We zijn er trots op dat we weer een bijzondere gast in ons midden hebben: Rick Brink. Hij is sinds juni 2019 de minister van Gehandicaptenzaken, een initiatief van omroep KRO-NCRV. Hij zet zich in voor de belangen van 1,8 miljoen mensen met een beperking in ons land. Zijn motto is duidelijk: “Wij kunnen meer. Wij moeten meer. Wij zijn niet onze beperking. Wij zijn ons talent!”.

Samen werken aan perspectief
Ondernemen staat in de regio Zwolle hoog in het vaandel, terecht. Bedrijven dragen de regio door economisch perspectief aan mensen te bieden. 2020 lijkt een jaar van kansen en uitdagingen te worden. Hoe zal de economie zich ontwikkelen? Wat is het effect van de problemen rond stikstof en PFAS? Welke kant gaat het op met onze woningmarkt? De voorzitters van VNO-NCW regio Zwolle, Laurens de Lange, en MKB Nederland Regio Zwolle, Jelle Weever, geven hun visie op 2020: samen bouwen aan een vitale regio.

Programma
15.30 – 16.00 uur
Ontvangst in de Hollandzaal met koffie en thee

16.00 – ca. 18.00 uur

  • 2020; jaar vol uitdagingen: In gesprek met Laurens de Lange (voorzitter VNO-NCW regio Zwolle) en Jelle Weever (MKB Nederland Regio Zwolle)
  • Rick Brink, minister van Gehandicaptenzaken
  • Uitreiking Circulair Ondernemen Award: Introductie van de finalisten en prijsuitreiking door Trudy Huisman (voorzitter Economic Board Regio Zwolle)
  • Afsluiting en informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze nieuwjaarsbijeenkomst kan via de volgende link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nieuwjaarsbijeenkomst-regio-zwolle-84148621793

Wacht niet te lang met je aanmelden, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden van VNO-NCW regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle krijgen voorrang bij aanmelding. Aan deze bijeenkomst zijn voor leden en genodigden geen kosten verbonden. Heb je je aangemeld maar ben je zonder bericht van verhindering toch niet aanwezig? Dan worden de kosten van €25,- (excl. BTW) alsnog aan je doorberekend.

Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle
De stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) organiseert dit jaar voor de tweede keer de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle. Regio Zwolle wil versnellen in de transitie naar een circulaire economie. Het zijn ondernemers die daar inhoud aan geven. DORZ wil deze ondernemers waarderen en aandacht geven. Trudy Huisman, voorzitter van de Economic Board Regio Zwolle zal de prijs uitreiken. Meer weten? Kijk dan op de website www.circulairondernemenaward.nl.

We zien je graag op 9 januari in Dalfsen!

Vriendelijke groet,

Jelle Weever, voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle & Laurens de Lange, voorzitter VNO-NCW regio Zwolle

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Rabobank IJsseldelta , Rabobank Vaart- en Vechtsteek en Mooirivier Congreshotel. 

 

 

 

Gegevens

Datum:
9 januari 2020
Tijd:
15:30 - 18:00

Locatie

Mooirivier Congreshotel
Oude Oever 10
Dalfsen, 7722 VE Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.mooirivier.nl/nl