Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Matchtafelbijeenkomst Regio Zwolle

4 december 2018 @ 09:15 - 11:45

Als werkgever vindt u het belangrijk om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in uw organisatie te stimuleren. U wilt medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan. Ook wilt u graag informatie en kennis uitwisselen met werkgevers uit andere sectoren in uw regio. Maar hoe doet u dat? De matchtafelbijeenkomsten kunnen daarbij helpen!

Discussieer en match mee op 4 december!

De matchtafels richten zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren. Werkgevers die medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan en talent te stimuleren. Bij de matchtafels komen werkgevers, uit verschillende sectoren per regio, 5 tot 9 keer per jaar bij elkaar. Zij brengen vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht en wisselen informatie uit. Dit doen zij vanuit hun visie op goed werkgeverschap en willen daarbij een duurzame samenwerking aangaan met collega werkgevers in het netwerk.

Op dinsdag 4 december 2018 wordt van 09.15 tot 11.45 uur de matchtafel Regio Zwolle gehouden bij Isala Zwolle aan de dr. Deenweg 1 (Mondriaangebouw, 5e etage) in Zwolle. De inloop is vanaf 9.00 uur. We starten om 9.15 uur met een korte introductie over de gastorganisatie Isala. Daarna volgt een presentatie van Annemarie Keemers. Annemarie Keemers is aangesteld als kwartiermaakster voor een nieuwe entiteit welke is opgericht vanuit de Zwolse8. Deze entiteit biedt oplossingen voor de spanningen op de arbeidsmarkt door het complete scholingsaanbod te bundelen. De Zwolse8 is o.a. bezet door Windesheim, Deltion, Landstede, Cibap, Zone College etc. Zij willen dat onderwijs beter aansluit op de wensen vanuit het bedrijfsleven. Na de presentaties gaan we matchen. Om uiterlijk 11.45 uur sluiten we af.

Wat levert het op?
• U verbreedt uw netwerk duurzaam en u vergroot uw kennis van de arbeidsmarkt door het uitwisselen van informatie en kennis.
• De tafels kunnen worden ingezet als extra instrument voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers.
• Door het delen van opdrachten, vacatures en medewerkers vergroot u de kans op een match.
• De mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is geschikt voor:
• Organisaties en onderwijs uit de regio Zwolle
• HR-managers
• Mobiliteitsadviseurs
• Recruiters

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt. De intersectorale matchtafels worden door WGV Zorg en Welzijn georganiseerd in de regio’s Achterhoek, Regio Zwolle, Stedendriehoek & Noord-Veluwe en Twente. Klik hier voor meer informatie over de matchtafels.

Met vragen kunt u terecht bij Marie-Susan van der Munnik, 088 255 6650, of stuur een e-mail.

Gegevens

Datum:
4 december 2018
Tijd:
09:15 - 11:45

Locatie

Isala Zwolle
Dr. Deenweg 1
Zwolle, Nederland
+ Google Maps