Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Matchtafel regio Zwolle

12 februari 2019 @ 09:15 - 11:30

Als werkgever vindt u het belangrijk om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in uw organisatie te stimuleren. U wilt medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan. Ook wilt u graag informatie en kennis uitwisselen met werkgevers uit andere sectoren in uw regio. Maar hoe doet u dat? De matchtafelbijeenkomsten kunnen daarbij helpen!

Discussieer en match mee op 12 februari!Op dinsdag 12 februari 2019 wordt van 09.15 tot 11.30 uur de matchtafel regio Zwolle gehouden! Deze bijeenkomst vindt plaats bij het CTP Veldzicht aan de Ommerweg 67 in Balkbrug. Inloop is vanaf 09.00 uur.

Let op: Aanmelden van te voren is vereist om binnen te kunnen komen!

Het programma
De start is om 9.15 uur met een korte introductie over de gastorganisatie, CTP Veldzicht. Daarna neemt Karsten Bulling, landelijk adviseur werkgeversdienstverlening bij UWV-WERKbedrijf, u mee in het thema recruitment. Hij bezoekt jaarlijks tientallen landelijk opererende bedrijven in de transport- en logistiekbranche en ziet dagelijks hoe bedrijven invulling geven aan hun recruitmentstrategie. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor landelijke wervingsprojecten met onder andere NS, PostNL en Connexxion.

Door de crisis hebben bedrijven nauwelijks geïnvesteerd in recruitment; werving en opleiding van werknemers stond niet op de agenda. Nu de arbeidsmarkt aantrekt worden de gevolgen zichtbaar. Een groeiend aantal vacatures en deze zijn steeds moeilijker te vervullen. Wat zijn nu de belangrijkste trends en ontwikkelingen bij landelijk opererende bedrijven? Wat kunt u zelf doen? Bulling benoemt een aantal stappen die u zelf kunt zetten om nieuwe medewerkers te werven en te behouden. Klik hier voor meer informatie/aanmelden.

Verbinden
Bij de matchtafels Oost-Nederland kunnen werkgevers vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht brengen en kennis en informatie uitwisselen. Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt in de praktijk niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is geschikt voor:
•         Organisaties en onderwijs uit de regio Zwolle
•         HR-managers
•         Mobiliteitsadviseurs
•         Recruiters

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt. De intersectorale matchtafels worden door WGV Zorg en Welzijn georganiseerd in de regio’s Achterhoek, Stedendriehoek & Noord-Veluwe, Twente en Zwolle. Neem voor meer informatie contact op met Hariëtte Baas, adviseur.

Gegevens

Datum:
12 februari 2019
Tijd:
09:15 - 11:30
Website:
https://wgvzorgenwelzijn.nl/agenda/matchtafelbijeenkomst-regio-zwolle-552

Locatie

CTP Veldzicht
Ommerweg 67
Balkbrug, Nederland
+ Google Maps