Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Matchtafel regio Zwolle

4 februari 2020 @ 10:15 - 12:00

WGV Zorg en Welzijn organiseert intersectorale matchtafels in de regio’s Achterhoek, Stedendriehoek & Noord-Veluwe, Twente en Zwolle. Bij de matchtafels komen werkgevers uit verschillende sectoren, per regio circa vijf keer per jaar bij elkaar. Elke matchtafelbijeenkomst is opgeknipt in twee delen. In het eerste gedeelte is er een presentatie over een actueel arbeidsmarktthema, waarna er ruimte is voor een gesprek/discussie. Het tweede gedeelte is gereserveerd voor het matchen aan de hand van vacatures, opdrachten en cv’s die deelnemers inbrengen.

Discusieer en match mee op dinsdag 4 februari!

De eerste Matchtafel regio Zwolle in 2020 vindt plaats op dinsdag 4 februari van 09.00 tot 12.00 uur bij de Baalderborg Groep in Ommen. De inloop is vanaf 08.45 uur en om 9.00 uur starten we met een korte presentatie van Sanne Ruiter en Sybrand Kramer, P&O adviseurs Baalderborg Groep. Zij vertellen over de Baalderborg Groep en de speerpunten van HR. Vervolgens verzorgt onze gastspreker Karsten Bulling, landelijk adviseur werkgeversdiensten, een presentatie & workshop over de ‘candidate experience’.

De ‘candidate experience’ is de ervaring die de potentiële kandidaat opdoet tijdens het werving- en selectieproces. Vanaf het eerste contact met u als werkgever tot het moment dat hij/zij bij u in dienst gaat. Het gaat hierbij om de beleving van de kandidaat. De beleving wordt waardevoller als u een ervaring, inzicht, of vaardigheid meegeeft. Dit vergroot de kans dat de kandidaat voor u kiest, de positieve ervaring deelt met anderen en versterkt uw imago als werkgever. Het verbeteren van de ‘candidate experience’ kan helpen om meer sollicitanten in te laten instromen op uw vacature.

Vanaf 10.15 uur gaan we matchen en is er de mogelijkheid om informatie uit te wisselen en actuele onderwerpen te bespreken. We sluiten uiterlijk om 12.00 uur af. Klik hier voor meer informatie & aanmelden.

Matchtafelbijeenkomsten 2020
Op onze website wgvzorgenwelzijn.nl/matchtafels/data staat een overzicht van alle matchtafelbijeenkomsten in 2020. Via deze pagina kunt u zich nu al gemakkelijk aanmelden voor matchtafelbijeenkomsten die later dit jaar of in een andere regio worden gehouden. Neem voor meer informatie/vragen gerust contact met mij op.

WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt.

Gegevens

Datum:
4 februari 2020
Tijd:
10:15 - 12:00
Website:
https://www.wgvzorgenwelzijn.nl/agenda/matchtafelbijeenkomst-regio-zwolle-756

Locatie

Baalderborg Groep
Van Reeuwijkstraat 50
Ommen, 7731 EH Nederland
+ Google Maps