Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MarketingOost Symposium

7 november 2019 @ 10:30 - 17:00

Toerisme en recreatie zijn continu in beweging. De afgelopen tien jaar groeit de sector sterk. Vasthouden en niks meer aandoen. Of toch niet? Zijn we klaar voor de toekomstige uitdagingen? Kijken we verder dan alleen toerisme en recreatie? Hebben we het gezamenlijke belang van de bewoner, bezoeker en bedrijven op het vizier?

Belangrijk om de groei vast te houden en in te blijven spelen op nieuwe ontwikkelingen en trends. Meebewegen met de behoeften van de gast en bewoner. Nieuwe, buitenlandse markten aanboren. En zeker ook zorgen voor het behoud van onze natuur en de kwaliteit van ons leefklimaat.

Goed dus om als sector met elkaar in gesprek te blijven, elkaar te inspireren en te informeren. Daarom organiseert MarketingOost een symposium voor alle stakeholders.

Donderdag 7 november 2019 | Vliegveld Twenthe, Enschede

Opening
Gedeputeerde Provincie Overijssel Roy de Witte opent om 10.30 uur het symposium.

Plenaire sessie met 3 prikkelende keynote sprekers
Na een welkom van Evelyn Borgsteijn, directeur MarketingOost, staan er drie aansprekende keynote sprekers op het programma: Trendwatcher en psycholoog Herman Konings, auteur Jeremy Smith (Transformative Travel en Travel Congres 2020) en Signe Jungersted, voormalig Director of Development, Wonderful Copenhagen. Zij hebben inspirerende en actuele verhalen over onder meer trendverschuivingen, toekomstverwachtingen en duurzaam toerisme.

Netwerklunch gevolgd door workshops naar keuze
Na de netwerklunch is er keuze uit een serie praktische en inspirerende workshops. Hoe benaderen we de Duitse, Vlaamse en Chinese gast? We gaan in gesprek over de vraagstukken op de arbeidsmarkt. We krijgen inzichten over bestemmingsontwikkeling en we leren hoe we het onbewuste brein online kunnen beïnvloeden. Zo maar een paar voorbeelden. Klik hier voor een overzicht van alle workshops.

Aansluitende regiobijeenkomst en netwerkborrel
Na een afsluitende regio-sessie, sluiten we de dag vanzelfsprekend af met een netwerkborrel. Bekijk het volledige programma van het MarketingOost Symposium en de aanmeldmogelijkheid hier.

Gegevens

Datum:
7 november 2019
Tijd:
10:30 - 17:00

Locatie

Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345
Enschede, 7524 PT Nederland
+ Google Maps