Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing Melanie Rieback: Avantgarde entrepreneurship

3 december 2019 @ 20:30 - 22:30

Lezing Melanie Rieback: Avantgarde entrepreneurship
Over de toekomst van de stad en vernieuwende businessmodellen, die in lijn zijn met mens, maatschappij en natuur

In de klassieke economie en bedrijfsvoering is winst maken het grootste goed. Maar hoe zit het met de winst die we kunnen maken voor onze maatschappij en onze aarde? Melanie Rieback stelt met haar inspirerende visie op ondernemerschap alles wat je weet over entrepreneurship in twijfel: avantgarde entrepreneurship, dus. De ‘ethische hacker ’ laat zich inspireren door belangrijke economen, zoals Kate Raworth met haar donut economie model. Hoe kan een ander businessmodel waarde toevoegen aan mens, maatschappij en natuur?

Melanie ontwikkelde een disruptief bedrijfsmodel en voert dit model succesvol uit met haar bedrijf Radically Open Security. Haar bedrijf heeft hiermee meerdere prijzen gewonnen zoals de Meest Innovatieve IT leider van Nederland (TIM award) en een van de 9 meest innovatieve vrouwen in Europese Unie (EU women innovators prize). Deze Meet Up is een unieke kans om een inspirerend voorbeeld te krijgen van post growth entrepreneurship” – voorbij de groei van economie, bedrijfsmodellen en om hiermee daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Let op: dit Club Cele programma is in het Engels.

Lezing Melanie Rieback: Avantgarde entrepreneurship | Talk of the Town Zwolle vindt plaats op 3 december 2019 om 20.30 uur in de Rabo Foyer van de Zwolse theaters.

Waar, wanneer, wie? 
Datum: 3 december om 20:30
Waar: Rabo Foyer, Blijmarkt 25, Zwolle
De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

Voor meer info, kijk op https://zwolsetheaters.nl/programma/clubcele-tottz-dec2019

Gegevens

Datum:
3 december 2019
Tijd:
20:30 - 22:30
Website:
https://zwolsetheaters.nl/programma/clubcele-tottz-dec2019

Locatie

Zwolse Theaters – Rabo Foyer
Blijmarkt 25
Zwolle, Nederland
+ Google Maps