Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Interactief seminar over duurzame inzetbaarheid

16 november 2017 @ 16:00 - 19:00

‘Hoe voorkom ik dat mijn medewerker vastloopt?’

U bent trots op uw bedrijf. Uw bedrijf is succesvol. U weet wat uw toegevoegde waarde is voor de klanten waar u mee samenwerkt, aan wie u producten of diensten levert. U heeft de juiste mensen op de juiste plek. U beweegt flexibel en slagvaardig mee met de veranderende vraag vanuit de markt, techniek of wetgeving. En vanuit deze vraag bewegen uw mensen mee … toch?

Wat als inzetbaarheid van uw medewerkers niet meer aansluit bij wat u nodig heeft om als organisatie te excelleren? Wat als dit leidt tot uitval van medewerkers of tot conflicten? Hoe gaat u daarmee om? Reageert u als het u overkomt of gaat u voor die tijd op zoek naar oorzaken en oplossingen? Wilt u (vroegtijdig) invloed hebben, zodat uitval en/of conflicten kunnen worden voorkomen?

MKB Nederland Regio Zwolle, Dommerholt Advocaten en Werkgeversservicepunt Regio Zwolle nodigen u van harte uit voor een interactief seminar, waarin wij u meenemen in de wereld van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers in relatie tot het continu realiseren van uw bedrijfsdoelen. Terwijl de wereld om u heen ook nog eens verandert. Samen met u gaan we op zoek naar mogelijke oorzaken van inzetbaarheidsvermindering en verspilling van menselijk potentieel en daaruit voortvloeiende invloed op uw bedrijfssucces. We gaan op zoek naar mogelijkheden om preventief in te spelen op deze inzetbaarheidsproblemen, zodat uw medewerkers op een gezonde manier van blijvende waarde voor uw organisatie kunnen zijn. Dat doen we in een interactieve bijeenkomst vanuit de perspectieven van de P&O-adviseur, de arbeids- en organisatiedeskundige en de arbeidsjurist. Aan de hand van hun praktijkervaringen en uw input schetsen we de mogelijkheden om uw medewerkers in beweging te krijgen en te houden.

Wanneer?
Donderdag 16 november 2017

Programma
16.00 uur Inloop
16.15 uur Start bijeenkomst
17.45 uur Napraten en borrel
19.00 uur Einde

Locatie
Dommerholt Advocaten, Govert Flinckstraat 1, 8021 ET Zwolle.

Aanmelden
Wilt u aan dit interactieve seminar deelnemen? Aanmelden kan via Gerdi de Vries, e-mail info@mkbregiozwolle.nl. Doet u dit s.v.p. vóór 30 oktober, er is beperkte capaciteit.

Uitnodiging niet goed leesbaar? Klik dan hier.

 

Gegevens

Datum:
16 november 2017
Tijd:
16:00 - 19:00

Locatie

Dommerholt Advocaten
Govert Flinckstraat 1,
Zwolle., 8021 ET
+ Google Maps