Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hanzecongres Water connects | Kampen

16 juni 2017 @ 08:30 - 20:00

Hanzecongres: ‘Water verbindt’ Nieuwe ontwikkelingen in een stroomversnelling Water verbindt.

Het Hanzeverbond bewijst dat als geen ander: al eeuwenlang verenigen, verrassen en versterken we elkaar. Kampen zet die traditie vol ambitie voort. Op vrijdag 16 juni vindt in de stad het Hanzecongres plaats, waar naar verwachting honderden bestuurders, ambtenaren en ondernemers op afkomen. Bent u erbij?

Economie, waterveiligheid, klimaat

Het Hanzecongres vormt het economische onderdeel van de Internationale Hanzedagen in Kampen. Thema van het congres is ‘Water verbindt’. U hoort, ziet en beleeft hoe de IJssel-Vechtdelta op het gebied van economie, veiligheid en klimaat met het water meebeweegt. Ook de topsectoren van de regio komen uiteraard voorbij.

Hanzeroutes

Wat het congres bijzonder maakt, zijn de Hanzeroutes. Elke route staat in het teken van een specifiek onderwerp, waarbij we verhalen van toonaangevende sprekers combineren met interessante werkbezoeken. Wat u ’s ochtends hoort, gaat u ‘s middags zien.

In een stroomversnelling

Bij uw aanmelding kiest u zelf welke route u volgt. Zo verrijkt u het plenaire programma met een onderdeel dat u aanspreekt én ontmoet u internationale ondernemers en bestuurders met dezelfde interesses. Waardevol, want op die manier brengt u ontwikkelingen op het gebied van economie, veiligheid en klimaat met elkaar in een stroomversnelling.

Meld u aan!

Bent u ondernemer, bestuurder of ambtenaar in een Hanzestad? Heeft u iets met watergebonden economie, waterveiligheid of klimaat? En wilt u kennismaken met de topsectoren van de regio Zwolle? Dan mag u het Hanzecongres zeker niet missen.

● Vrijdag 16 juni 2017.

● Kosten: € 121 per persoon (inclusief btw).

● Inloop tussen 8.30 en 9.30 uur.

● Stadsgehoorzaal, Burgwal 84 in Kampen.

 

Aanmelden? Kijk dan op www.waterconnects.nl.

Gegevens

Datum:
16 juni 2017
Tijd:
08:30 - 20:00