Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Ondernemer Regio Zwolle – 20 november 2020

20 november 2020

MKB-Nederland Regio Zwolle is trots op ondernemend Nederland! Daarom vieren wij op vrijdag 20 november op de Dag van de Ondernemer samen met onze partners Rabobank IJsseldelta, Global Entrepreneurship Week Regio Zwolle en gemeente Zwolle het lef, doorzettingsvermogen en creativiteit van de ondernemers uit onze regio. 

Wij nodigen jou van harte uit voor het online event ‘Ondernemen = Vernieuwen’ op de Dag van de Ondernemer, dat live vanuit Schouwburg Odeon uitgezonden wordt. Maak jij vrijdagmiddag tijd om even stil te staan, je te laten inspireren en vervolgens weer met frisse energie gas te geven?

Locatie: Online
Datum: vrijdag 20 november 2020
Tijd:  16.00 – 17.10 uur

Tijdens dit online event blikt dagvoorzitter Milou van Elburg samen met een aantal gasten terug op dit bijzondere jaar, maar daarnaast kijken we graag vooruit. Jeroen Boumeester (Area Manager Picnic Technologies) vertelt als nieuwkomer in onze regio over ondernemerschap, innoveren en vernieuwen bij online supermarkt Picnic. Daarnaast zoomt onze voorzitter Jelle Weever samen met wethouder René de Heer uit Zwolle in op het veelbelovende economisch perspectief van onze regio. Het event wordt afgesloten met een ode aan ondernemers door de burgemeester van Zwolle, Peter Snijders.

Aanmelden
Ben jij er vrijdag ook digitaal bij? Meld je dan snel aan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ondernemen-vernieuwen-129269704165. Aanmelden kan tot vrijdag 20 november, 12.00 uur. Uiterlijk vrijdag ontvang je per mail de kijklink. 

Gegevens

Datum:
20 november 2020