Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cyber & Crisis: What the Hack?!

28 maart 2019 @ 09:30 - 17:00

Geen enkel bedrijf of organisatie ontkomt eraan: er komt een dag dat u wordt gehackt. Het internet verbindt alles met alles. Dat maakt ons kwetsbaar. Wat als uw orderproces niet meer werkt, het drinkwater uitvalt of er geen treinen meer rijden. Bent u daarop voorbereid?

Bedrijfsleven en overheid kunnen er samen voor zorgen dat de gevolgen van een cyberaanval beperkt blijven. Veiligheidsregio IJsselland neemt het voortouw in deze samenwerking. Het startpunt vormt de conferentie Cyber & Crisis: What the Hack?! over cybersecurity, cybercrime en crisisbeheersing.

Leer hoe een hacker te werk gaat, hoor welke maatregelen Wehkamp neemt tegen cyberaanvallen, ontsnap uit de cyber escape room of ga in gesprek met dagvoorzitter Danny Mekic’ , dé expert op het gebied van technologie en innovatie.

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor dit evenement? Dan kunt u zich kosteloos aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Cyber & Crisis: What the Hack?! wordt georganiseerd door Veiligheidsregio IJsselland in samenwerking met Politie Eenheid Oost-Nederland , VNO-NCW regio Zwolle en MKB-Nederland regio Zwolle . De conferentie is gericht op overheid, grote bedrijven en bedrijfsverenigingen voor het MKB. Deelname kan alleen op uitnodiging.

Gegevens

Datum:
28 maart 2019
Tijd:
09:30 - 17:00
Website:
https://www.vrijsselland.nl/whatthehack/

Locatie

de Nieuwe Buitensociëteit
Stationsplein 1
Zwolle, Nederland
+ Google Maps