Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BusinessBoost Experience 10 juli in Zwolle

10 juli 2018 @ 13:15 - 18:00

Laat je inspireren door topondernemers op 10 juli in Zwolle

BusinessBoost nodigt alle ondernemers van Nederland uit om elkaar te inspireren. Want samen weten we altijd meer.

Tijdens BusinessBoost Experience stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag. Hoe gaat jouw bedrijf groeien? Hoe bouw je aan een winnend team? Welke innovaties zijn niet te missen? Hoe zorg je voor een ultieme klantbeleving? En, hoe bouw je verder aan een financieel gezond bedrijf? Kom naar BusinessBoost Experience en maak kennis met bekende ondernemers en experts die je helpen jouw ideeën voor de toekomst te realiseren.

– Laat je inspireren door Nederlandse topondernemers
– Leer wat nieuws tijdens één van de 4 energieke workshops
– Zie wat anders op de Inspiratiemarkt
– Een borrel met volop netwerkmogelijkheden

De sprekers

Er staat een uitgebreide line-up van sprekers voor je klaar. En wil je wat dieper op een thema ingaan, dat kan dat bij één van de workshops. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan.

Allard Droste
Allard Droste is ondernemer, investeerder en coach. Hij weet als geen ander hoe je een bureaucratisch bedrijf kunt veranderen in een zelfsturende en winstgevende onderneming. Hij ontving met zijn bedrijf Aldowa meerdere prijzen, waaronder de Metaalunie en VNO-NCW award.

Onno Kooij
Onno Kooij is directeur en mede eigenaar van JacKooij B.V., een toonaangevend, creatief en veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een eigen ontwerp en design afdeling. JacKooij ontwerpt en produceert winkelinrichtingen voor de Europese retailmarkt met een specialisatie in bloemen- en plantenmeubels. Lees meer over Onno.

Brainpower
Brainpower is meer ondernemer dan menigeen zou denken. En ook nog eens een ondernemer met de nodige ups and downs. Hij verrast iedereen met een persoonlijk verhaal over durf en doorzetting.

De workshops

‘Nieuwe Technologieën’ met Ben van der Burg
Ben van der Burg is commercieel directeur bij Triple. Triple ontwikkelt applicaties voor de mobiele telefoon, VR software en kunstmatige intelligentie. Hij maakt een podcast over technologie (De Technoloog) en heeft een wekelijkse column op BNR Nieuwsradio.

‘Klantenwerving’ met Tom Coronel
Tom Coronel is autocoureur, tv-persoonlijkheid en ondernemer. Coronel is als ondernemer het meest bekend van zijn kartbaan in Huizen. Hij is daarnaast ook succesvol internetondernemer: zijn webwinkel verkoopt één op de 25 televisies. Ook heeft Coronel webwinkels in koffiemachines en barbecues.

‘Bouwen aan een Winnend Team’ met David Sluis
David Sluis, mede-eigenaar van Go Fast Forward, legt de geheimen bloot van een winnende cultuur als basis van verdere groei. Wat zijn de pijlers voor de succesvolle werving én behoud van A-players? Hoe zorg je ervoor jouw team écht verantwoordelijkheid neemt?

‘Je brein als valkuil’ met Anna Dijkman
Anna Dijkman is hoofdredacteur van het ING Economisch Bureau en gespecialiseerd in gedragseconomie. In de interactieve workshop Financiën gaat zij in op denkfouten en  gedragseconomische valkuilen voor ondernemers, die vooral in relatie met geld en financiën slecht kunnen uitpakken.

Het programma

13:15        Inloop en ontvangst

14:00      Opening door Rens de Jong

14:30      Allard Droste (Semco Style Insitute) en Onno Kooij (Jac. Kooij BV)

15:00      Pauze op de Inspiratiemarkt

15:30      Workshops

16:30      Gezicht in de regio: Marco Aarnink (Print.com)

17:15       Brainpower

18:00     Netwerkborrel op de Inspiratiemarkt

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
10 juli 2018
Tijd:
13:15 - 18:00
Website:
https://www.ing-events.nl/businessboostexperiencezwolle

Locatie

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
Zwolle, Overijssel 8011 ND Nederland
+ Google Maps