Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Brexit-buddy bijeenkomst

12 februari 2019 @ 15:30 - 19:00

De Brexit treft u ook!

Op 30 maart 2019 stapt er voor het eerst een land uit de EU. Dit zal vergaande gevolgen hebben voor de handel met het Verenigd Koninkrijk. Heeft u al goed nagedacht over de gevolgen voor uw onderneming?

MKB Nederland organiseert hiervoor landelijk Brexit Buddy bijeenkomsten. De volgende bijeenkomst wordt georganiseerd op 12 februari in samenwerking met de ondernemerskring Genemuiden en MKB Nederland Regio Zwolle.

Het concept van de Brexit-buddy bijeenkomsten is dat experts van grote bedrijven die al goed voorbereid zijn op de Brexit vragen kunnen beantwoorden van kleinere mkb’ers.

Brexit zorgt ervoor dat de relatie met het Verenigd Koningkrijk ingrijpend gaat veranderen. Ondanks alle ontwikkelingen zijn vele verschillende uitkomsten nog mogelijk. Het blijft belangrijk dat bedrijven zich zo goed mogelijk voorbereiden. Wat gaat er sowieso veranderen en hoe bereidt u zich daar het beste op voor? Met welke factoren moet u rekening houden bij de voorbereidingen? En hoe groot is de kans nu op een no-deal-scenario? Kortom ongetwijfeld genoeg vragen waar onze aanwezige experts antwoord op kunnen geven.

De experts zijn werkzaam bij grotere bedrijven als de Douane, AWVN, de banken, de NBCC, evofenedex, PWC, KPMG, PostNL en natuurlijk MKB-Nederland. Allemaal hebben ze veel kennis en ervaring op verschillende terreinen. Mocht er in maart geen deal liggen, is het beter om alvast zoveel mogelijk zaken geregeld te hebben.  Dus pak deze kans om aan de Brexit-experts al uw vragen te stellen.

De volgende Brexit-buddy bijeenkomst zal op 12 februari plaatsvinden in de Kaaihof, Drostenhofstraat 3 in Genemuiden.

Programma

15.30 uur : Inloop
16.00 uur : Start Brexit-buddy bijeenkomst in informele setting
18.00 uur: Einde bijeenkomst, start netwerkborrel
19.00 uur : Einde netwerkborrel

Aanmelden
U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via Eventbrite:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-brexit-buddy-bijeenkomst-54849943658

Gegevens

Datum:
12 februari 2019
Tijd:
15:30 - 19:00

Locatie

De Kaaihof
Drostenhofstraat 3
Genemuiden, 8281BC Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.dekaaihof.nl