Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst in ZWOLLE Succes in Europa: Concepts for a Healthy Life

1 november 2017 @ 09:00 - 13:30

Bent u actief op het gebied van:

  • Health Technology and Delivery Systems: ontwikkeling en toepassing van hoog technologische en sociaal-maatschappelijke oplossingen in de zorg en medische sector.
  • Healthy Brain: de relatie tussen het menselijk brein (moleculair, gedrag, etc.) en het welzijn en de gezondheid van de mens.
  • Personalized Health and Nutrition: maatwerk van zorg en voeding op het niveau van de individuele mens, met ook de inzet van de kansen die technologie en biochemie ons bieden.

En:

  • werkt u samen met partners in Oost-Nederland of elders in Europa aan innovatie? Of wilt u zakendoen met dergelijke partijen en is uw bedrijf gevestigd in Oost-Nederland? Meld u dan aan voor één van de onderstaande interactieve bijeenkomst(en).

Wat?
Hoe kunt u meer business genereren in Europa? Hoe komt u aan de juiste kennis, toegang tot netwerken en EU-budget? Leer van de ervaringen van anderen, deel uw behoefte aan eventuele samenwerking en hoor meer over de ondersteuning die u kunt krijgen.

Het Innovatieprofiel Oost-Nederland biedt een duidelijk profiel dat ons onderscheidt van andere Europese regio’s. Hoe kunnen we ons nog sterker positioneren in Europa en onze kansen op EU-budget vergroten? Voor meer informatie zie deze pagina en de website www.east-netherlands-region.eu.

Aanmelden
U kunt zich hier voor deze bijeenkomst aanmelden.

Gegevens

Datum:
1 november 2017
Tijd:
09:00 - 13:30