Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst ondernemersverenigingen Regio Zwolle

5 april 2018 @ 15:45 - 19:00

MKB Regio Zwolle is mede organisator van de bijeenkomst voor besturen van ondernemersverenigingen op 5 april aanstaande.

De bijeenkomst staat in het teken van de economische speerpunten van de Regio Zwolle en inspirerende initiatieven van ondernemerskringen.

Tijdens de vorige bijeenkomst zijn de bestuurders bijgepraat over de uitkomsten van het onderzoek ‘Kracht van Oost’. Een onderzoek naar de economische kansen voor de Regio Zwolle dat in 2016 is uitgevoerd. Aan de hand van dit onderzoek heeft de Economic Board Regio Zwolle in 2017 een geactualiseerde economische agenda voor de Regio Zwolle (2018-2022) opgesteld en werken de 20 regionale gemeenten en 4 provincies aan een nieuwe agenda.

Tijdens de bijeenkomst van 5 april willen wij de verbinding tussen de regionale speerpunten en de plannen van de ondernemerskringen verder versterken.  Hoe gaan deze kringen bijvoorbeeld om met personeelstekorten, verduurzaming en verenigingsmanagement? Waar liggen de kansen voor regionale samenwerking? Bestuursleden vertellen over hun ervaringen.

Gegevens

Datum:
5 april 2018
Tijd:
15:45 - 19:00

Locatie

IJsseldelta Center
Stadionplein 20
Zwolle, 8025 CP Nederland
+ Google Maps