Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst Ondernemerskringen Regio Zwolle

4 april 2019 @ 15:30 - 19:00

Bestuursleden van ondernemersverenigingen in de Regio Zwolle worden van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst op 4 april 2019 in het MAC3PARK Stadion te Zwolle.

Na succesvolle eerdere edities, staat komende bijeenkomst o.a. in het teken van belangrijke transities in de regionale economie. Daarbij staan inspirerende initiatieven van ondernemerskringen centraal.

Het gaat economisch goed in de Regio Zwolle. Toch staat de regionale economie voor belangrijke uitdagingen om innovatief en ondernemend te blijven, zinvol werk te bieden aan onze inwoners en onze omgeving leefbaar te houden. Denk aan menselijk kapitaal, internationalisering, digitalisering, verduurzaming, energietransitie en circulariteit. De Regio Zwolle werkt actief aan (het samenbrengen van) oplossingen op deze terreinen.

Op meerdere van deze terreinen zijn ondernemerskringen al actief. Een aantal van deze initiatieven staan op 4 april in de spotlights, met als doel u te inspireren met praktische voorbeelden. Hoe zetten deze kringen zich bijvoorbeeld in voor hun leden op thema’s als ‘energie’, ‘circulariteit’ en ‘aanbesteden’? Waar liggen de kansen voor regionale samenwerking? Bestuursleden vertellen over hun ervaringen.

Het evenement wordt exclusief georganiseerd voor bestuursleden van ondernemerskringen en is een fysiek voorbeeld van Regio Zwolle Connect. Op donderdag 4 april 2019 bent u met uw bestuur van harte welkom. De bijeenkomst is inhoudelijke van grote waarde en biedt ook een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Ervaar dat de regio voor u werkt!

Programma – Donderdag 4 april 2019
15.30 Inloop in het MAC3PARK stadion
15.45 Welkom door dagvoorzitter
15.50 Henk Jan Meijer (voorzitter Regio Zwolle) over de economische ontwikkeling en ambities van de Regio Zwolle.
16.05 Pitches over ‘human capital’, ‘circulariteit’, ‘energie’, ‘aanbesteden’ en ‘internationalisering’
16.30 Deelsessies op de thema’s met inspirerende initiatieven van ondernemerskringen.
17.45 Afsluiting, met aansluitend een aangeklede borrel
19.00 Einde borrel

Aanmelden
Aanmelden kan via info@kennispoortregiozwolle.nl o.v.v. de namen van de deelnemende bestuursleden namens uw ondernemerskring.
In de week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u de huishoudelijke informatie.

Gegevens

Datum:
4 april 2019
Tijd:
15:30 - 19:00

Locatie

MAC3PARK Stadion Zwolle
Stadionplein 1
Zwolle, 8025 CP Nederland
+ Google Maps