Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst ‘Energiebesparing bij het MKB’

7 maart 2019

Op 7 maart a.s. organiseren de provincie Overijssel en Techniek Nederland een bijeenkomst voor installateurs, aannemers  en andere partijen  die een actieve bijdrage willen leveren aan het terugdringen van het energieverbruik van het MKB in Overijssel. De bijeenkomst staat in het teken van elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en vooral van elkaar leren.

Begin vorig jaar kwam een groot aantal installateurs samen in Nijverdal om zich te buigen over energiebesparing bij het MKB. Na deze bijeenkomst zijn verschillende installateurs in consortia met andere partijen concreet aan de slag gegaan met dit thema. Benieuwd naar de resultaten? Kom dan op 7 maart naar Almelo. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de omgevingsdienst zullen in ieder geval aanwezig zijn. RVO zal een toelichting geven op de aangescherpte Informatieplicht Energiebesparing voor het  MKB die sinds 1 januari dit jaar van kracht is.

De locatie in Almelo wordt binnenkort bekend gemaakt. Het programma start om 17.00 uur en eindigt rond 20.00 uur (inclusief buffet).

Op 7 maart op dezelfde locatie wordt van 14.30 tot 17.00 uur een mini-symposium georganiseerd door de provincie in samenwerking met Saxion. Studenten van de hogeschool zijn het afgelopen jaar actief geweest met oplossingen voor het verduurzamen van bedrijfshallen.

U bent ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit mini-symposium. De resultaten worden om 17.15 gepresenteerd in het avondprogramma.

Binnenkort volgt nadere informatie over de locatie, de uitnodiging en het programma.

Gegevens

Datum:
7 maart 2019

Locatie

Almelo
Nederland + Google Maps