Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ArboNed kennissessie met health check

12 maart 2020 @ 08:30 - 11:30

Interactieve kennissessie met health check op 12 maart in Zwolle

Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel werknemers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertelt onze partner ArboNed Zwolle tijdens de interactieve kennissessie ‘Een gezond bedrijf’. Hier krijgt u handvatten om te werken aan een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit binnen uw eigen bedrijf. U kunt de sessie op 12 maart bij Hotel Lumen in Zwolle gratis bijwonen.

Ik kom naar de sessie

Programma

Vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Malou Eilering en arbeids- en organisatiedeskundige Martin van den Heuvel geven tijdens deze interactieve sessie antwoord op vragen zoals:

  • Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim?
  • Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
  • Hoe gaat het verder na een PMO, hoe vormt het de basis voor een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit?

Tijdens de break-out sessie gaat u onder leiding van de experts praktisch aan de slag met de vervolgacties vanuit het PMO. Na de kennissessie kunt u met de opgedane kennis de vertaling maken naar uw dagelijkse praktijk. Deze sessie is geschikt voor werkgevers, leidinggevenden en/of hr-professionals die meer verdieping willen in dit onderwerp.

Tijd

08.30 uur        Inloop met mogelijkheid tot inzicht in uw eigen gezondheid via onze korte health check

09.00 uur        Interactieve sessie door Malou Eilering en Martin van den Heuvel. Aansluitend netwerkgelegenheid met mogelijkheid tot health check

11.30 uur        Einde

Aanmelden

Gratis health check

Nieuwsgierig hoe gezond u bent? Doe dan tijdens de kennissessie de gratis health check. Ze testen uw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen uw BMI. Deze persoonlijke health check geeft u ook een inkijk in het wettelijk verplichtte Preventief medisch onderzoek.

Liever het online webinar kijken?

Lukt het u niet een kennissessie te bezoeken, dan kunt u vanuit huis of werkplek het live webinar volgen op 26 maart van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat u via chat direct vragen kunt stellen aan de experts van ArboNed.

Aanmelden webinar

 

Gegevens

Datum:
12 maart 2020
Tijd:
08:30 - 11:30

Locatie

Lumen Hotel & Events
Overijssel
Zwolle, Stadionplein 20 8025 CP Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.lumenzwolle.nl/