Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

1e editie Vacature Café Regio Zwolle

16 februari 2017 @ 15:00 - 18:00

Op donderdag 16 februari 2017 (15.00 – 18.00 uur) organiseert Stichting De Broekriem in samenwerking met MKB Regio Zwolle de eerste editie van Vacature Café Regio Zwolle in de businesslounges van PEC Zwolle in het MAC³PARK stadion. De Broekriem heeft de ambitie om werkzoekenden te inspireren en in beweging te zetten. We willen tijdens deze middag ruim 200 werkzoekenden uit de Regio Zwolle bereiken.

Uw vacature(s) tonen tijdens Vacature Café Regio Zwolle? Dat kan! Wij zoeken werkgevers met vacatures uit de Regio Zwolle. U als werkgever krijgt tijdens Vacature Café Regio Zwolle het podium. U kunt daarmee bij de werkzoekenden uw vacature(s) onder de aandacht brengen.

Om het zo laagdrempelig te houden zijn er geen kosten aan het evenement verbonden. De werkzoekende dient wel zijn/haar cv (digitaal) in te leveren als ticket. Het cv moet voorzien zijn van NAW-gegevens. We kunnen daarmee eventuele matches direct bij u als werkgever neerleggen.

Na het overhandigen van het cv krijgt de deelnemer een document met alle werkgevers, vacatures en workshops mee. Daarnaast ontvangt de werkzoekende een kaart waarop hij/zij kan aangeven bij welk bedrijf (die hij/zij heeft gesproken) graag wil gaan werken. Deze kaart levert de werkzoekende na het evenement bij de organisatie in. Tijdens het Vacature Café Regio Zwolle worden er een aantal workshops aangeboden waaraan de bezoekers kunnen deelnemen. Hierop is geen inschrijving voor nodig en kan men zo binnen lopen.

De match

U als werkgever geeft aan het eind van de dag via een formulier aan wie u interessant vond. Vanuit ons verstrekken wij vervolgens het cv van de potentiële werknemer aan u. Aan de hand van het gesprek en het cv kan een deelnemer uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek bij de werkgever zelf. Dit loopt niet meer via ons.

Hoe kunt u zich gratis aanmelden voor Vacature Café Regio Zwolle?

We zouden graag vóór donderdag 22 januari 2016 een reactie willen ontvangen of u wilt deelnemen en hoeveel vacatures u wilt aanbieden?

Graag ontvangen wij de volgende gegevens:

  • NAW gegevens bedrijf
  • Contactpersoon
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Het aantal vacatures
  • Per vacature: functie, korte functieomschrijving, kwalificaties/vaardigheden en opleidingsniveau

Graag bovenstaande gegevens sturen naar info@mkbregiozwolle.nl.

Het aantal plekken is gering, dus wees er snel bij!

We kijken uit naar een mooie opkomst een goede matches tijdens de eerste editie van Vacature Café Regio Zwolle 2016. Graag tot ziens!

 

Met vriendelijke groet, mede namens Stichting De Broekriem,

Bestuur en coördinatie MKB Regio Zwolle

Ben Reuvekamp, Richard Temmink, Edwin Peterman, Jelle Weever, Gerdi de Vries en Lisa Heethaar

Gegevens

Datum:
16 februari 2017
Tijd:
15:00 - 18:00