Gerdi de Vries nieuw bestuurslid MKB Regio Zwolle

Met genoegen verwelkomen we Gerdi de Vries als nieuw bestuurslid van MKB Regio Zwolle. Ze stelt zich graag even voor:

“Mijn naam is Gerdi de Vries, 29 jaar oud en geboren en getogen in Kuinre (kop van Overijssel). De afgelopen jaren heb ik gewerkt als parkmanager op diverse bedrijventerreinen. Eerst voor Hanzevast en later voor Grontmij Nederland B.V. (nu Sweco). In 2015 ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Winst Projecten. Winst staat voor: Winst Is Netwerken, Samenwerken en Toegevoegde waarde.

Met Winst Projecten richt ik mij op de ondersteuning van ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties. Door lokaal met een ondernemersvereniging te bouwen aan een sterk netwerk, kan je er vervolgens voor zorgen dat de ondernemers meer gaan samenwerken. Je moet elkaar tenslotte kennen en vertrouwen om met elkaar samen te gaan werken. Uiteindelijk dient het netwerk en de samenwerking binnen het netwerk voor alle betrokken partijen toegevoegde waarde op te leveren.

Door mijn werk voor o.a. voor de Business Club Steenwijkerland en parkmanagement Kampen zet ik mij lokaal in voor het realiseren van een sterk ondernemersklimaat, het bevorderen van B2B en een goede samenwerking met betrokken overheden. In de regio heeft MKB Regio Zwolle dezelfde doelstellingen. Mijn lokale kennis wil ik inzetten om ook regionaal het sterke ondernemersklimaat te behouden en te bevorderen.

Ik zie de Regio Zwolle als een regio waar het prettig wonen, werken en ondernemen is. De regio Zwolle is een krachtige regio, met een breed scala aan MKB-bedrijven.  Vanuit mijn functie in het MKB Regio Zwolle bestuur wil ik zorgen voor (meer) verbinding tussen lokale ondernemers en de regio Zwolle. Ik ben tevreden als ook de lokale MKB-ondernemers de kracht en meerwaarde van de regio ervaren. Er zijn voldoende thema’s om gezamenlijk op te pakken, denk hierbij aan de bereikbaarheid, bevorderen B2B en verbeteren aanbestedingsbeleid.”

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.